Pokazala prsten!

Za 33. rođendan - 3. brak!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kanye West odlučio je Kim Kardashian za 33. rođendan zaprositi i to velikim iznenađenjem. Kanye je iznajmio cijeli stadion u AT & T parku za tu prigodu, a Kim je odmah rekla 'Da'.

Kad je Kanye West zaprosio Kim Kardashian, kleknuo je na koljena i pitao je hoće li se udati za njega, a potom joj na ruku stavio dijamantni prsten od 15 karata koji je dizajnirala Lorraine Schwartz.

Pogledaj i ovo Kanye West i Bianca Censori ne odustaje Kontroverzni glazbenik razodjenuo suprugu pred paparazzima, a sljedećim potezom je rasplamsao nagađanja o njegovim skrivenim namjerama!

>>> Orkestar, stadion i jedna veeelika molba: 'Kim, udaj se za mene, molim te!'

Ubrzo su na Instagramu osvanule fotke sa stadiona na kojima se vidi kako je izgledalo, ali i kakav je Kimin veliki dijamantni prsten.

Na stadionu je svirao cijeli orkestar od 50 glazbenika, a na velikom ekranu iza njih je pisalo: 'Molim te, udaj se za mene!'

Orkestar je svirao pjesmu 'Young And Beautiful' Lane Del Rey, a nakon toga i Kanyeovu pjesmu 'Knock You Down'. Potom se na noćnom nebu pojavio i raskošni vatromet.

Prema pisanju stranih medija, Kim i Kanye navodno već planiraju drugo dijete. 'Raspravljali su o tome da žele imati još jedno dijete. To je ozbiljna stvar. Kim je svjesna da je sve starija, a ako žele imati veću obitelj, treba tošto prije napraviti', otkrio je bliski izvor za Radar Online.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene