Uživa u životu

Nurgul: 'Ja mu nisam prijateljica, majka sam mu'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Neće se mijenjati ni zbog koga, bit će sretna takva kakva jest, katkad majka, katkad supruga, katkad prijateljica, katkad glamurozna žena, katkad mala djevojčica. Sve je to vaša omiljena glumica iz serije Tuđi život, koju možete pratiti na Novoj TV.

Uvijek će uživati baš ondje gdje se nalazi, u tome kako izgleda, u svojim manama, talentima, sjaju, slabostima, u smijanju. Nurgul smo upoznali kao Gulseren u seriji 'Tuđi život' i osvojila nas je na prvi pogled, svojom ljepotom, jednostavnošću i otvorenom osobnošću.

Pogledaj i ovo showbuzz Otvorio dušu Najveći negativac "Tuđeg života": "Ne želim lijepu ili pametnu, neka samo bude iskrena"

'Nisam osoba koja je zarobljena u prošlosti ili budućnosti. Znam vrijednost postojanja i sreće. Znam kako biti sretna. Turci tek poslije u životu shvate sreću. Zato neprestano kukaju za 'tim danima' ili prošlosti. Takvi me ljudi jako nerviraju. Volim živjeti u svakoj životnoj dobi. Volim pravila života kao male igre. Uljepšavaju život. Otići na odmor i onda tugovati za nekim drugim mjestom, tražiti među ljudima koje volimo neke druge ljude, ne znati vrijednost ljepote proživljenog najveće su nepravde koje možemo učiniti prema sebi i vremenu', opisala je Nurgul sebe.

Nurgul Ješilčaj istodobno je i majka koja se brine za dijete, ali ima i jasne planove. Ima svoja nezaobilazna pravila. Ali nema pritiska. Majka nije djetetu prijateljica.

'Ja mu nisam prijateljica, majka sam mu. Nedžat sam donosi sve odluke koje može s obzirom na svoje godine. Majka ga samo pita što želi raditi.“ Sa sjajem u očima govori: „Nakon što postanete majka, sve vezano uz dijete u vašem životu postaje najveća sreća. U zadnje vrijeme najviše sam uzbuđena što Nedžat završava osnovnu školu. Nedžat je glavna tema ljetnih praznika. Putovat će do Londona kako vidio nova mjesta i upoznao nove kulture'.

Nurgul je jedna od onih žena koje, čini se nikada ne stare i uistinu je teško povjerovati da ima 39 godina. Ipak, ona vrijedno radi na svom izgledu.

U njezinu su rasporedu nezaobilazni tenis i hodanje! Nikada nije na dijeti. Za nju je najvažnija zdrava prehrana. Ali ako nešto poželi pojesti, neće se suzdržavati. Uvijek prirodna kad je riječ o ljepoti, Nurgul Ješilčaj kaže da ne poduzima ništa posebno u vezi sa svojim tenom. Posebice kad je riječ o svakodnevnom šminkanju! Ujutro se umiva ružinom vodicom. Posjećuje centre za ljepotu za rutinsku njegu. Kupnju obavlja prema raspoloženju. Nije od onih žena koje se gube po trgovačkim centrima. Odjeću koju voli, nosi dok se ne raspadne.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene