Velika zvijezda

UPOZNAJTE Nurgul iz serije 'Tuđi život: 'Pohlepa i želja da imam sve nisu moj stil'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nurgul Ješilčaj 17 je godina pred kamerama, a gledatelji je trenutno prate na Novoj TV od ponedjeljka do petka kao Gulseren u popularnoj seriji 'Tuđi život'.

Nurgulin uspjeh na malim ekranima iz godine u godinu dovodio je na njezina vrata poznate redatelje. Ispričaj Istanbul, Povremena mlada, Ademovi vlakovi, Na obali života, Savjest, Hurmuz sa sedam muževa... Avantura je išla od Fatiha Akina do Atifa Jilmaza. Osobito izvedba u filmu Na obali života.

Pogledaj i ovo showbuzz Da mi je biti njezin mobitel TURSKA GLUMICA KOJU OBOŽAVATE Živi za selfie fotografije

Je li moguće ostvariti takav uspjeh ako ne volimo svoj posao?

'Gluma je uistinu čarobno zanimanje. Dok pokraj nas prolazi život, mi vam kroz čaroliju pokazujemo druge živote. Prije nego se uživimo u druge likove, povjerujemo, zavolimo ih i počnemo živjeti s njima. Onda ih i vi zavolite, počnete vjerovati da postoje', rekla je Nurgul.

U čemu je tajna serije Tuđi život?

'Pokojni Osman Jagmurdereli jedanput je rekao: 'Serija je uspješna ako pokraj zvijezda serije stvori nove zvijezde.' Uvijek sam mislila da je to istina. Serija Tuđi život stvorila je neporecive mlade zvijezde i fenomene. Umjesto da stvara naviku, brzina fabule seriji donosi dinamiku. Drukčije utječe na svaku dobnu skupinu gledatelja. Teški i tragični događaji ne isključuju komične momente koji opuštaju. I kao što uvijek kažem, u našem sektoru nitko ne može sam obaviti posao. Radimo u ekipi od sto ljudi. Svi pridonose različitosti jer su u svojoj branši najbolji'.

Čemu serija Tuđi život duguje uspjeh?

'Serija je toliko uspješna jer radimo vrlo intenzivnim tempom. Iscrpljujuće je, ali radimo posao koji jako volimo. Ja živim fokusirano. Pohlepa, želja da sve imamo odmah i sada i konstantno gunđanje nisu moj stil. Život zahtijeva postojanost. Ako ste vi sami po sebi rastreseni, pitanje je vremena kad će vas život otpuhati', rekla je lijepa Nurgul.

 

A photo posted by Nurgul Yesilcay (@nurgulyesilcayy) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene