Tuđi život

Ostavio alkohol, smršavio 10 kilograma i postao neodoljivi zavodnik kojeg žene obožavaju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Popularnog turskog glumca, kojega je hrvatska publika upoznala kao plemenitog bega Rizu u seriji 'Dila', trenutno pratimo u ulozi bogataša Džihana, kojem samo jedan događaj zauvijek mijenja život.

Serija 'Tuđi život' govori o ljubavi između dvoje ljudi, Džihana i Gulseren, čije su kćeri pogreškom zamijenjene u bolnici. U intervjuu otkriva što bi on napravio da njega zadesi ta sudbina, kako se slaže s Gulseren, partnericom iz serije te kako je zbog uloge uspio smršavjeti deset kilograma.

Pogledaj i ovo Turci pjevaju Severinu (FOTO: Pixell, PR, Instagram) Turska verzija Severine Kud svi Turci... Heroji sapunica pjevuše Severinu, obožavaju naš grad, govore hrvatski...

Što biste učinili da jednog dana saznate da dijete koje odgajate nije vaše?

'To mi ne bi predstavljalo nikakav problem. Brecht se u svome djelu Kavkaski krug kredom bavi upravo tom temom. Nije važno tko je rodio dijete, već tko ga je odgojio. To je dobro poznata tema i zato je moramo dobro obraditi. Mislim da nam dobro ide', rekao je Erkan.

Kako se slažete s Nurgul Ješilčaj?

'I prije smo glumili u istim serijama. Mislim da je Nurgul izvrsna glumica. I u seriji Tuđi život lijepo surađujemo. I ona se, baš kao i ja, prilagođava glumcima s kojima surađuje'.

Koliko i kako ste smršavjeli za potrebe snimanja serije?

'Nisam išao k nutricionistu. Svatko poznaje svoje tijelo. Roditelji su nas naučili što je zdravo. Pazio sam na prehranu i puno plivao. Prestao sam jesti kruh, šećer i sol. To zahtijeva čvrstu volju. Za potrebe snimanja ove serije smršavio sam deset kilograma'.

Ne pojavljujete se na mjestima na koja zalaze drugi glumci. Što radite kad niste na snimanju?

'Već deset godina nisam otišao u četvrt Džihangir. Kad nisam na snimanju, vrijeme provodim sa suprugom, djecom i roditeljima. Prije braka sam puno izlazio. Dosta mi je ulice. Više ne pijem, volim biti kod kuće'.

Puno se govorilo o tome kako ste prestali konzumirati alkohol. Mislite li da vas zbog toga ogovaraju?

'Ne zanima me što drugi govore. Učinio sam dobru stvar i izašao s time u javnost. Zašto bih to skrivao? Puno me ljudi vidjelo u tome stanju. Mislim da je onima koji me vole drago zbog toga što sam učinio. Uvijek sam bio iskren, ne volim laž', rekao je Erkan.

 


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene