'Kako vrijeme prolazi'

Nova sezona turske serije koja je razotkrila šokantne obiteljske tajne

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nova sezona donosi nova uzbuđenja u priči o obitelji Akarsu.

Nakon što ih je otac napustio i počeo svoj život s ljubavnicom Caroline, Džemile se uzdigla i dostojanstveno podnijela poraz.

Pogledaj i ovo showbuzz Ne propustite Stiže treća sezona serije 'Kako vrijeme prolazi'

Druga sezona seriej 'Kako vrijeme prolazi' počinje dvije godine otkako je kapetan Ali pucao u Ribara a zatim i u samoga sebe. Taj strašan događaj duboko je potresao sve članove obitelji Akarsu i zauvijek promijenio njihove živote. Osman je krenuo u osnovnu školi gdje stječe nove prijatelje. Iako vrijeme provedeno u školi ne doživljava kao dio pravog života, svakoga dana ima neki posve drugi razlog da ode u školu.

>> SILA: Nemilosrdni običaji moraju se provesti - Uma se mora prisilno udati!

'Zovem se Osman, tada sam imao šest godina. Vrijeme je mene i ljude iz priče bacilo pod noge i uništilo. Bez imalo milosti. Kako vrijeme prolazi nakon svega dolaze sjećanja', riječi su glavnog pripovjedača ove sage, Osmana, koji priča o svojoj obitelji, nepovratnim trenucima, povijesnim previranjima. Druga sezona serije 'Kako vrijeme prolazi' počinje dvije godine nakon šokantnih trenutaka koji su zadesili ovu televizijsku obitelj. Od 28.veljače na Novoj TV.

Najstarija Džemilin kćerka Berin se žrtvuje kako bi spasila Ahmeta pa zbog svoje odluke proživljava teške trenutke. Teret koji je preuzela na svoja leđa mnogo je teži od onoga koji je u stanju nositi. Ajlin je postala zrelija. Brzo se naviknula na svoj novi život i okruženje te se iz neiskusne gimnazijalke pretvorila u samopouzdanu ženu. Jedina osoba koju vrijeme nije promijenilo je Džemile. I dalje se na sebi svojstven način bori da obitelj održi na okupu. Novi nastavci donose sudbinske obrate koji će prikovati gledatelje uz male ekrane.

Likovi:

Erkan Petekkaya…..Ali Akarsu
Ayça Bingöl…..Džemile Akarsu
Yıldız Çağrı Atiksoy…..Berin Akarsu
Farah Zeynep Abdullah…..Ajlin Akarsu
Aras Bulut İynemli…..Mete Akarsu
Emir Berke Zincidi…..Osman Akarsu
Wilma Elles…..Caroline Encke
Tolga Güleç ... Ahmet Taser

UKRATKO O SERIJI

Priča počinje 1967. godine u jednoj od starih istambulskih četvrti i traje sve do danas. U središtu priče nalazi se obitelj Akarsu. Ova saga obuhvaća razdoblje raspada te obitelji i prikazuje kako je taj raspad utjecao na njezine članove i kakvu je životnu priču svatko od njih proživio. Politička i društvena zbivanja i promjene, počevši od 1967. godine, tvore društvenu pozadinu priče i stoga su važni. Životne priče, odnosi i sukobi likova razvijat će se u trenutku velikih turbulentnih povijesnih razdoblja Turske.

Najmlađi član obitelji, šestogodišnji Osman, dio je tog procesa, njime je pogođen i promatra ga. Budući da je tako malen, svi ga štite i pokušavaju ga držati izvan događaja. No zbog toga se on, za razliku od drugih članova obitelji, razvije u osobu koja sve događaje može sagledati u cijelosti te dati najobjektivniji komentar na sve što se događa. Zbog toga je Osman središnji lik priče koja se proteže od 1967. do danas. Cijela je priča zapravo Osmanova priča. Osman će s razvojem priče sazreti i potpuno se pokazati tek kad priča stigne do sadašnjosti.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene