Više nije plava

Nives Celzijus oduševila novim izgledom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Poznata pjevačica Nives Celzijus pohvalila se na društvenim mrežama novim izgledom.

Pjevačica Nives Celzijus ponovno je promijenila svoj izgled. Ovoga puta zanosna Nives više nije plavuša, odlučila se vratiti svojim korijenima i smeđoj boji kose, koja je ovog puta nešto svjetlija nego prije. Ovu promjenu je podijelila sa svojim obožavateljima na Instagramu, kojih ima preko 75 tisuća, napisavši kako ona ne mijenja dečke, već boju kose. To nas nije nimalo začudilo jer Nives stvarno voli društvene mreže.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus i Miroslav Škoro - 3 nestašni škoro Pogledajte što je Škoro napravio kad je Nives Celzijus vidio u ovoj pozi, snimka je urnebesna: ''Koje ste vi legende!"

 

Sredinom prošle godine Nives je svoju dugu smeđu kosu zamijenila je plavom zbog pjesme 'Biondina', jer ipak stvar je imidža, a brineta ne može pjevati takvu pjesmu. 'Kada mi je ponuđena pjesma 'Biondina' oduševila sam se njome. Sve je ono što sam tražila – vesela, vrckava, po atmosferi slična 'Karanfilima'. Pomislila sam kako je šteta što nisam plavuša, jer mi pjesma nije imala nikakvog smisla ako ju izvodi netko kao ja, netko tko je cijeli život prepoznatljiv kao brineta. Ispričala sam sve o pjesmi svojoj frizerki i ona je samo rekla: 'Postaješ bjondina i gotovo', izjavila je Nives za Story.hr.
 

 

A photo posted by Nives Celsius (@nivescelsius) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene