Kraljevski prekid

Nije mogla to podnijeti - Cressida Bonas ostavila princa Harryja

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Iako su se činili kao skladni par, ona ipak nije mogla preći preko nekih stvari.

Već neko vrijeme šuška se daPrinc Harry svoju dvogodišnju vezu s Cressidom Bonaz želi okruniti brakom. No, čini se da Harry nema toliko sreće kao njegov brat Wiliam jer ga je njegova dugogodišnja djevojka – ostavila.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry evo ih opet Meghan i Harry vraćaju se na Netflix nakon bombastičnog dokumentarca, potvrdili su čak dvije nove serije!

Odbila je ono što se ne odbija

Prekid se zbio proteklog vikenda, a 24-godišnja Cressida princa je ostavila jer se ne želi biti dio kraljevske obitelji te svoj život želi voditi daleko od očiju javnosti.

'Prekinuli su. Harry se želi skrasiti kao i brat, princ William, ali Cressie je još mlada i vrlo rezervirana prema ideji udaje u kraljevsku obitelj.

Harry se i dalje nada kako će promijeniti mišljenje, no zasad je romansa je otpala', rekao je prekid izvor blizak mladom paru, piše Hollywood Life.

Kraljica je jasno rekla Harryju da od njega očekuje da se skrasi do 30. godine, a ako se Cressida ne odluči za tu opciju, morat će pronaći nekog drugog. Također, 29-godišnji Harry navodno smatra kako je

Cressida možda ipak preslobodnog duha, što bi im moglo izazvati probleme u potencijalnom braku.
'Dosad su uživali u činjenici da mogu biti dovoljno anonimni u javnosti, no s objavom zaruka sve to bi se drastično promijenilo', dodaje izvor.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene