Mrzi glumu

Borba za preživljavanje: "Završili bismo na ulici da nisam prihvatila ulogu"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Živjeli smo na kuponima i to je sve što smo jeli. Možda nekome ne djeluje kao velika stvar, ali kada si samohrana majka s četvero djece ozbiljno je s**nje, rekla je glumica.

19-godišnja Bella Thorne proslavila se u Disneyjevim serijama, ali uopće nije uživala u glumi. Naime, mlada glumica je kod kuće imala veliki problem. Njezina majka Tamara sama je odgajala nju i njezine dvije sestre i brata.

Pogledaj i ovo showbuzz spontana za promjenu Snimljena je u trenutku kad to nije nimalo očekivala, inače pozira u izazovnim izdanjima koja pomno odabire

"Nisam htjela ići na audiciju za seriju. Na probi sam rekla: Ne plešem, ne pjevam, nemam sluha, a nisam ni duhovita. Čak ne znam ni zašto sam ovdje. Svi su se počeli smijati jer su mislili da se šalim", rekla je.

Na glumu ju nije natjerala želja, već potreba za novcem.

"Završili bismo na ulici da nisam prihvatila ulogu. Živjeli smo na kuponima i to je sve što smo jeli. Možda nekome ne djeluje kao velika stvar, ali kada si samohrana majka s četvero djece ozbiljno je s**nje", dodala je.

Njezini problemi vratili su se kada je završila suradnju s Disneyjem. Kako kaže, jako je teško bilo naći posao, jer je nitko nije shvaćao ozbiljno jer je bila Disneyjeva zvijezda.

"Bilo je kao da ponovo počinjem s dna", rekla je Bella.

Nakon uloga u dva filma i jednoj seriji počela je zarađivati i od društvenih mreža, pa je otkrila da joj njeni profili plaćaju račune te je od tog novca uspjela kupiti i kuću.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene