Uspješne i lijepe

Mlada konkurencija prijeti velikim zvijezdama Hollywooda

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Za neke od njih ste čuli, za neke možda i ne, ali jedno je sigurno – one su buduća lica s naslovnica!

Debby Ryan

Pogledaj i ovo Ariel Winter (Foto: Instagram) Definitivno su odrasle Bile su klinke iz hit-serije, ali danas su definitivno odrasle. Sestre Dunphy zapalile Instagram vrućim fotografijama

Debby ima 21 godinu i već je sada mega zvijezda u Americi. Još kao mala djevojčica počela je glumiti u Disneyjevim serijama, a proslavila ju je glavna uloga u seriji 'Jessie'. Sada se osim u glumačkim vodama, okušala i u pjevačkim i dizajnerskim. U poslu je od 2006. i već je dva puta bila nominirana za najbolju glumicu na 'Kids Choice Awards'.

AnnaSophia Robb

AnnaSophia Robb  utjelovila je mladu verziju Carrie Bradshaw u seriji 'Carrieini dnevnici' prema istoimenoj knjizi autorice 'Seks and The City'. U knjizi 'Carrieini dnevnici' 16-godišnja buduća trendseterica nosi se s majčinom smrću, doživljava svoje prve ljubavi i zaljubljuje se u Manhattan. 21-godišnja AnnaSophia već je osvojila obožavatelje diljem svijeta svojim šarmom i zaraznom energijom, a ovo je tek njezin početak.

Voljeli ste 'Seks i grad'? Onda ne propustite mladu Carrie samo na Doma TV

Bella Thorne

Bella Thorne još je jedna od mladih hollywoodskih ljepotica. 18-godišnja zvjezdica proslavila se ulogama u filmu ‘Igre gladi: Plamen’, ‘Frenemies’ i ‘Forget me Not’. Mlada ljepotica počela je kao Disneyjeva dječja zvijezda, no ubrzo je njezin talent prepoznat i počela je dobivati veće uloge. Trenutno radi na snimanju serije 'Scream'.

Zendaya Coleman

Popularna glumica i pjevačica Zendaya Coleman poznatija samo kao Zendaya proslavila se ulogom u seriji 'Shake It Up'. Također, osvojila je drugo mjesto u showu 'Dancing with the Stars', a njezin je album dospio na Billboard Top 200. 19-godišnja slatkica ubrzo je postala omiljena među tinejdžerima diljem svijeta, a mnogi joj predviđaju blistavu budućnost.

Ariana Grande

Ariana Grande i Liz Gillies prijateljice su već godinama

Ariana Grande mlada je pjevačica koja je već mnoge očarala svojim glasom i stasom. Mnogi joj predviđaju blistavu karijeru i već je sada dobila nadimak mini- Mariah Carey. Njezin prvi hit 'Put Your Hearts Up' nije doživio željeni uspjeh pa su je mnogi još uvijek doživljavali kao dječju zvijezdu Nickelodeon televizije. Mlada se ljepotica proslavila ulogom u popularnoj seriji 'Sam & Cat' u kojoj je glumila Cat Valentine.

Ariel Winter i Sarah Hyland

16-godišnja glumica Ariel Winter i 23-godišnja Sarah Hyland obje su su zaludile obožavatelje diljem svijeta ulogama u seriji 'Moderna obitelj'. Ariel Winter u seriji glumi štrebericu, no u stvarnom je životu prava mala zavodnica.

Sarah je pak poznata po tome što je mnogi uspoređuju s glumicom Milom Kunis. Objema mnogi predviđaju veliki uspjeh u filmskoj industriji.

 

Abigail Breslin

Abigail Breslin osvojila je srca publike u ulozi Olive Hoover u filmu iz 2006. 'Mala Miss Amerike'. Glumila je simpatičnu djevojčicu koja je htjela sudjelovati na natjecanju ljepote, a sada je i sama izrasla u pravu ljepoticu. 19-godišnja Abigail sprema za početak prikazivanja nove serije na Foxu, 'Scream Queens', u kojoj ima jednu od glavnih uloga.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene