Imaju i sina

Napokon vjenčani i u crkvi: Ibanez još jednom oženio svoju Mateju!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iako su se već vjenčali, domaći par poželio je svoje zavjete izgovoriti pred obitelji i Bogom. Raskošno vjenčanje održalo se u Sesvetama.

U crkvi Svih Svetih u Sesvetama vjenčali se nogometaš Dinama Luis Ibanez i njegova Matea Alegić. Par se već vjenčao 2013. prije nego li je Mateja rodila sina Thiaga, a sada su se zavjetovali ii pred Bogom te pripremili pravu raskošnu zabavu za obitelj i prijatelje.

Pogledaj i ovo Idris Elba i Sabrina Dhowre (Foto: Instagram) Čestitamo! Najseksi muškarac na svijetu oženio 16 godina mlađu zaručnicu: Raskošna svadba potrajala tri dana!

Dinamovac hvali suprugu: 'Super je mama, nisam mislio da će biti tako'

Rođeni Argentinac nam je nedavno i otkrio kako svoju Mateju, otkad mu je rodila sina, voli još i više. Mladi par svoju obiteljeh gradi u Hrvatskoj. 'Otkad sam došao u Hrvatsku stalno sam govorio da je sigurno i da se može normalno živjeti i mislim da ćemo ovdje živjeti zbog njega', nedavno je otkrio za našu ekipu inMagazina.

Na vjenčanju je bila i njegova obitelj koja je doputovala za ovu svečanu priliku, a Mateja je zablistala u bijelom haljini s perlicama i čipkom. Bilo je tu i puno poznatih gostiju, među kojima su i igrači Dinama, te Iva Leko sa suprugom Jerkom Lekom.

Kako je bilo pogledajte u galeriji. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene