Poznati Argentinac

Dinamovac hvali suprugu: 'Super je mama, nisam mislio da će biti tako'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Prije točno pola godine Dinamov igrač Argentinac Luis Ibanez i njegova supruga Matea dobili su sina. Maleni Thiago odmah je postao miljenik uže i šire obitelji.

Mladi par uživa u roditeljskoj ulozi, što su pokazali i pred našim kamerama. Hoće li Thiago odrastati u Hrvatskoj ili Argentini, očevoj rodnoj zemlji, vide li i u sinčiću nogometaša i tko im pomaže u odgoju, Luis i Matea Ibanez sve su nam otkrili.

Pogledaj i ovo showbuzz Čekaju bebu SLATKO IŠČEKIVANJE Poznati par uživa u novom gradu!

Luis Ibanez: 'Naš sin je najljepši dar za Božić'

'Super, stvarno je super mama, nisam mislio da će biti tako. I on baš ponekad nije dobar, pa mama uvijek smiri, stvarno je dobra mama', rekao je Luis za svoju dragu. Iako je mislio da je to gotovo nemoguće, otkad mu je Matea rodila sina, Lucho nam je otkrio da svoju suprugu voli još više. Iako mu je to bila velika želja, na porođaju ipak nije bio.

Zbog posudbe nogometnom klubu u Luisovoj rodnoj Argentini, trudna Matea je spakirala kofere i suprugu bila podrška do 7. mjeseca trudnoće, kad se vratila u Zagreb. Brigu oko Buce ili Bumbara, kako mu od milja tepaju, dijele podjednako, iako Dinamovac priznaje da Matea noću ipak češće ustaje.

Ibanez kaže i kako će njegova mala obitelj vjerojatno živjeti u Hrvatskoj. 'Otkad sam došao u Hrvatsku stalno sam govorio da je sigurno i da se može normalno živjeti i mislim da ćemo ovdje živjeti zbog njega', rekao je Dinamovac, a vi pogledajte i cijeli intervju inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene