Pogledajte galeriju

Napokon se pojavio video Kim Kardashian: Amaterski uradak oduševio fanove!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kako bi oraspoložili Khloe, sestre Kim i Kourtney te Scott Disick s njom su zapjevali, a video tog događaja objavili su na internetu.

Glavna zvijezda relity showa 'Keeping up with the Kardashians', Kim Kardashian skriva se od medija otkako je rodila malenu North West. Ipak, jedan njezin video ovog tjedna osvanuo je na internetu. Riječ je o amaterskom uratku Scotta Disicka, partnera njezine sestre Kourtney koji je snimio tijekom vožnje u automobilu.

>> Fotografije Kim Kardashian prije slave

U videu koji je Scott objavio na svom Keek profilu vidi se Kim sa svojom novom frizurom plavuše. Kim se mora priznati da izgleda sjajno jer se u samo tri mjeseca nakon poroda uspjela vratiti u formu! Njezini fanovi bili su oduševljeni što je Scott napokon objavio video njihove miljenice iz obitelji Kardashian koja se već tri mjeseca nije pojavljivala u javnosti.

'Kim izgleda prokleto dobro!', 'Volim te, Kimice!', 'Kim, tvoja kosa izgleda nevjerojatno dobro! Xoxo', samo su neki od brojnih komentara koji su osvanuli ispod videa.



>> 'Nije otišao na odvikavanje, na drogu troši i do 1.000 dolara dnevno'

Pogledaj i ovo Rob Kardashian (Foto: Getty Images) Drugi čovjek Zbog tereta slave i nesretnih ljubavi potpuno se izobličio, pa kuću rijetko napušta – sad se pokazao prvi put nakon dugo vremena!


U a good girl and u know it

Sep 9, 2013| Source: Keek.com

Na snimci se vide Scott, Kourtney i Kim koji su zajedno zapjevali pjesmu repera Drakea 'Hold On We're Going Going Home'. To su učinili kako bi oraspoložili Kourtney koja se trenutačno nalazi pod povećalom javnosti zbog svog muža Lamara Odoma.

Podsjetimo, Khloe i Lamar već neko vrijeme ne žive zajedno zbog njegovih problema s kokainom, a ona mu je dala ultimatum da mora ići na odvikavanje ako ne želi razvod braka. Lamar već neko vrijeme nije viđen u javnosti, a obitelj i prijatelji također ne znaju gdje je.

Kako bi makar na trenutak vratili osmijeh na lice tužne Khloe obitelj se pobrinula tako što su se smijali i zezali s njom.


Rear view

Sep 9, 2013| Source: Keek.com

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene