Bliski izvor otkriva

'Nije otišao na odvikavanje, na drogu troši i do 1.000 dolara dnevno'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Bliski izvor tvrdi kako se Lamar odselio od Khloe još u svibnju te otad živi u Roosevelt hotelu, no zadnjih par dana nitko ne zna gdje je.

Nakon što je u četvrtak osvanula vijest kako je Lamar Odom prihvatio ultimatum Khloe Kardashian te otišao na rehabilitaciju, TMZ javlja kako to nije točno. Zapravo, nitko ne zna gdje je Lamar, a prema bliskim izvorima, niti jedna klinika za odvikavanje nije primila zahtjev za liječenje niti samog Lamara.

>> Nakon svega, Lamar je sad još i uhićen zbog PRESPORE vožnje!

Pogledaj i ovo showbuzz Preminula u snu Cure detalji o smrti zvijezde 'Ludih 70-ih'

Štoviše, TMZ donosi podatak kako je Lamar troši 800 do 1.000 dolara na dan na svoju ovisnost o drogama, a ta ovisnost je iz dana u dan postala sve gora.

Bliski izvor tvrdi kako se Lamar odselio od Khloe još u svibnju te otad živi u Roosevelt hotelu gdje se svakodnevno druži s nekoliko ovisnika o drogama.

Podsjetimo, Lamarova ovisnost počela je još prije dvije godine, a on i Khloe su to tajili. Prošle godine je čak i bio na odvikavanju, ali je kliniku napustio nakon samo tri tjedna. Naposljetku je Khloe rekla Lamaru da bira hoće li se liječiti ili potpisati razvod braka.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene