Nosi li blizance?

Napokon objavljen termin rođenja kraljevske bebe!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Vojvoda i Vojvotkinja od Cambrigdea danas su i službeno objavili dolazak svog prvog djeteta. Svi se pitanju jesu li šuškanja točna - nosi li blizance?

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo Princ William i princ Harry Svi se nadaju pomirbi Princ Harry stupio je u kontakt s bratom nakon tužnih vijesti o Kate Middleton, blizak izvor zna kako

Trudnoća Kate Middleton i dolazak kraljevske bebe odjeknula je svijetom prije nekoliko tjedana. Iz St. James palače danas je stigla i službena objava kako Kate i princ William svoje prvo dijete očekuju u srpnju, što znači da je Vojvotkinju trudna između 13 i 14 tjedna.

Izgleda da joj je mnogo bolje jer je prvih par tjedana imala problema s mučninama zbog čega je i bila u bolnici nekoliko dana. No sve to je sada iza nje, a buduća mama je zdrava i uzbuđena. Iako se šuškalo da Kate i William čekaju blizance, sada je potvrđeno da par čeka jedno dijete.

>> Prvi službeni portret Kate Middleton: Što vam je čudno na slici?

Njezinu trudnoću prati kraljičin kirurg i ginekolog Alan Farthing. Kate je zadnji put viđena u javnosti za vrijeme posjeta National Portrait Gallery u Londonu kada je pokazala svoj prvi službeni kraljevski portret.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene