Omiljena vojvotkinja

Prvi službeni portret Kate Middleton: Što vam je čudno na slici?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nakon dugo čekanja, javnosti je napokon predstavljen prvi službeni portret vojvotkinje Kate Middleton.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo Princ Louis Konačno osvanula! Pogledajte novu preslatku fotografiju živahnog princa Louisa, za nju je zaslužna njemu najvažnija osoba!

Mediji prate svaki korak Kate Middleton, tako da nikako nije mogao promaknuti njezin službeni portret kojega je za National Portrait Gallery naslikao slikar Paul Emsley. Direktorica galerije Sandy Nairne odabrala je upravo Emsleya da na platnu prenese omiljenu Vojvotkinju i suprugu princa Williama.

Iako je Kate omiljena upravo zbog svog velikog i iskrenog osmijeha, a na portretu je prikazala starija i zrelija – kao da gleda u svoju kraljevsku budućnost. Lijepa je kao i uvijek, no svakako izgleda starije nego sada.

>> Za 31. rođendan dobila dar vrijedan 40 milijuna kuna?!

>> Tajna ljepote britanske miljenice: Pčelinji otrov!

'Vojvotkinja je objasnila da bi voljela da je portret što prirodniji pa da ona na njemu izgleda 'prirodno', a ne 'službeno'. Oduševila me otvorenošću, velikodušnošću i toplinom. Iako sam ispočetka mislio da ću je prikazati bez smiješka, mislim da je pravi izbor bio da se ipak osmjehuje - jer upravo je to ona', rekao je autor naslikanog portreta koji je na slici radio tri i pol mjeseca.

Kate se s njim susrela na početku nastajanja samog portreta kako bi se dogovorili oko detalja. Pozirala je još dva puta, u svibnju i lipnju. Emsley se služio i brojnim fotografijama popularne Kate kako bi je savršeno utjelovio, piše Daily Mail.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene