Životna odluka

Bruce Jenner želi postati žena i odstraniti penis?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon razvoda Bruce Jenner je odlučio postati žena te prima hormonsku terapiju?

Mediji već neko vrijeme pišu o tome da je Bruce Jenner odlučio postati žena te prima hormonsku terapiju. Nove vijesti su da je odlučio ukloniti adamovu jabučicu i ukloniti penis.

Pogledaj i ovo showbuzz finale u stilu Klan Kardashian-Jenner oprostio se od publike, Kim je tek na kraju otkrila detalj koji nitko nije znao

Oglasila se bivša supruga- 'To je njezin plan da mu uništi život!'

Ipak, njegov budući zet Kanye West izjavio je da Bruce želi biti sa ženama, a ne biti žena. West je pobio sve tračeve o toj temi i rekao da, usprkos godinama, Bruce može dobiti ženu koju poželi, piše  International Business Times.

U medijima se također šuškalo o tome da Jennerc želi smanjiti Adamovu jabučicu te je usred teškog procesa transformacije u ženu.

'Bruce čak razmišlja o tome da odstrani penis, a već je i razgovarao s doktorom na tu temu', rekao je izvor za National Enquirer.

'Njegova obitelj oduvijek je prihvaćala njegovu jaku žensku stranu, ali teško je razumjeti da je muškarac koji je bio triput u braku i koji ima šestero djece toliko dugo živio u laži', pišu američki mediji.

Chrystie i Bruce bili su u braku 8 godina, od 1971. do 1979. Par ima dvoje djece - Burta (35) i Casey (33). Chrystie bi uvijek stala na stranu svog bivšeg supruga, iako ju je ostavio zbog modela Linde Thompson dok je bila trudna s Casey. Bivša supruga, koja se rastala od svog drugog supruga, i dalje je u kontaktu s Bruceom i kaže da je razdvojenost od Kris najbolje što se moglo dogoditi njemu i djeci.

Kris i Brice, zvijezde showa 'Keeping up with the Kardashians', rastali su se krajem prošle godine, ali su ostali u dobrim odnosima. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene