Rat bivših

Oglasila se bivša supruga- 'To je njezin plan da mu uništi život!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Chrystie Scott optužila Kris Jenner da širi glasine o njezinom bivšem mužu Bruceu Jenneru!

Prva supruga Brucea Jennera obrušila se na Kris Jenner, tvrdeći da ona pokušava oblatiti nekadašnjeg olimpijskog prvaka šireći glasine da on nosi odjeću namijenjenu suprotnom spolu te da planira operacijom promijeniti spol.

Pogledaj i ovo Caitlyn Jenner i Sofia Hutchins (Foto: AFP) Svugdje zajedno Obje su nekad bile muškarci, a unatoč razlici od 46 godina, u sretnoj su vezi i planiraju vjenčanje

Američki mediji: 'Bruce želi biti žensko, ima više haljina od Kris!'

'To je Krisin plan da mu uništi život. Ona nije dobra žena, ne želi da on bude sretan', rekla je Chrystie Scott za Mail Online.

64-godišnji Bruce bio je predmetom glasina nakon što je Ellen, bivša žena Roberta Kardashiana, tvrdila da on to čini većinu svog života te da su mu Kris i Chrystie sve tolerirale.

Ellen je prošle godine izjavila kako joj je zapravo Chrystie potvrdila tu priču. 'Naravno da je Bruce bio razlog ubrzanog lupanja srca mnogih žena u toj dobi. No, Chrystie mi je rekla da je jednom otišla na izlet i kad se vratila, on je prekapao po njezinoj odjeći te je pronašla grudnjake koje je on nosio', rekla je Ellen u intervjuu.

Chrystie je te tvrdnje žestoko opovrgnula. 'Nije bilo naznaka da Bruce voli nositi žensku odjeću kad sam bila s njim. On je pravi muškarac', rekla je Chrystie.

TMZ je izvijestio kako se Bruce susreo s plastičnim kirurgom na Beverly Hillsu te se konzultirao o smanjenju Adamove jabučice. Zanimljivo je da je smanjivanje Adamove jabučice jedan od prvih zahvata kojem se podvrgavaju ljudi koji žele promijeniti spol.
Chrystie tvrdi kako je Kris ta koja je pokrenula sve te glasine. 'Ona je ta koja je pokrenula sve te glasine. Nisam željela razgovarati s novinarima, ali ona je ta. Već sam rekla dovoljno', rekla je Bruceova bivša supruga.

Chrystie i Bruce bili su u braku 8 godina, od 1971. do 1979. godine. Par ima dvoje djece - Burta (35) i Casey (33). Chrystie bi uvijek stala na stranu svog bivšeg supruga, iako ju je ostavio zbog modela Linde Thompson dok je bila trudna s Casey. Bivša supruga, koja se rastala od svog drugog supruga, i dalje je u kontaktu s Bruceom i kaže da je razdvojenost od Kris najbolje što se moglo dogoditi njemu i djeci.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene