454300
454300
454300
454300
454300

NAPAD NA GRDOVIĆA! "On je osuđivani nasilnik! Neprihvatljivo!"

  • , 20.10.2016., 20:49
  • Autor:
  • komentara

Centar za građanske inicijative iz Poreča pozvao je organizatore novogodišnjeg koncerta da otkažu gažu Mladenu Grdoviću!

 
 
 
 
Pobuna zbog Grdovića (Video: Vijesti u 17 h)
Pobuna zbog Grdovića (Video: Vijesti u 17 h)

Centar za građanske inicijative iz Poreča poslao je otvoreno pismo organizatorima novogodišnjeg koncerta u Poreču. Naime, u Poreču bi na dočeku 2017. godine trebali nastupati Mladen Grdović i Jasmin Stavros. I dok Stavros nije sporan, iz Centra za građanske inicijative smatraju da nije primjeren Mladenov nastup, a sve zbog obiteljskog nasilja. Zbog njega je Grdović tijekom godina priveden nekoliko puta, a iz Centra smatraju da se u javnost time šalje poruka o prihvatljivosti nasilja.

"Grad Čakovec ove je godine otkazao nastup Grdoviću, zaključivši kako je neprihvatljivo da na događanju koje je namijenjeno širokoj javnosti, nastupa osoba osuđivana za obiteljsko nasilje. Pozivamo vas da otkažete nastup Mladenu Grdoviću, kao osuđivanom nasilniku te javno zauzmete stav o neprihvatljivosti nasilja nad ženama, kao i nasilja općenito", zaključili su u otvorenom pismu koje su poslali organizatorima koncerta.

Mladen Grdović i Poreč (Foto: PIXSELL)

Menadžer Mladena Grdovića, Ljubo Šeperić kaže kako grad Čakovec Grdoviću nije otkazao nastup zbog nasilja, već činjenice da je koncert bio upitan pa se na kraju iz drugih razloga otkazao. Dodao je i da Mladen sa suprugom živi normalno, da je sve u najboljem redu. "Meni je to nonsens, prikazuje se Mladena kao nasilnika, dok on i supruga planiraju u Poreč zajedno na doček. Nepotrebno je ponavljati priču, stvarno je sve u najboljem redu. Da se nešto dogodilo, rekao bih, ali ovako... Oni su u sjajnim odnosima, a ovakve priče samo ih deprimiraju i pogađaju", priča Šeperić. Dodao je da Istrijani obožavaju Mladena Grdovića i Jasmina Stavrosa. "Istrijani ih obožavaju, to će biti ludnica od koncerta. Već sam im i sobu rezervirao, i Mladen i Brankica su uzbuđeni oko dočeka", zaključio je Grdovićev menadžer.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se