444616
444616
444616
444616
444616

Grdović završio u policiji, opet zbog obiteljskog nasilja

Mladen Grdović, zadarski pjevač, uhićen je u utorak poslijepodne zbog obiteljskog nasilja.

 
 
 
 
Mladen Grdović (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL)
Mladen Grdović (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL)

Policija je Mladena Grdovića (58) uhitila u njegovoj obiteljskoj kući u Arbanasima i to nakon dojave o obiteljskom nasilju. Kriminalistička obrada je utijeku, neslužbeno doznaje Dnevnik.hr.

Neslužbeno, prijavu je napravila Grdovićeva supruga koja je lakše ozlijeđena, doznaje zadarski list.

Popularnom zadarskom pjevaču to nije prvi slučaj obiteljskog nasilja, jer je i prije tri godine policija morala intervenirati nakon svađe Grdovića s njegovom suprugom u ranim jutarnjim satima. Grdović je tad bio i pod utjecajem alkohola.

Pročitajte i članak o svim Mladenovim grijesima. Nema im kraja.

Policija je i tad Grdovića uhitila u obiteljskoj kući u Arbanasima.

I godine 2009. Grdović je zbog obiteljskog nasilja bio osuđen na osam dana pritvora uz rok kušnje od godinu dana. Tad su u pitanju bili njegova supruga, i njegov brat.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se