NEUTJEŠNA MILEY

TOTALNO RASTROJENA Njezine suze obišle su svijet

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Miley Cyrus jednostavno nije mogla zadržati suze.

Pjevačica Miley Cyrus nije mogla suzdržati suze zbog gubitka Hillary Clinton na američkim izborima za predsjednika. Svoju tugu podijelila je sa svojim fanovima na društvenim mrežama i tako se pridružila vojsci slavnih koji su razočarani Trumpovom pobjedom.

 

Go to my Facebook to see a video of my reaction & reflection on last nights election .... If we want Donald Trump to accept us .... We must be accepting towards his presidency & his promise to "unify" our country and "make America great" .... I leave out the "again" because this country has never been able to live up to its full potential because we've been putting up our own divided walls between each other. We don't need Trump to do that for us.... So WE must take a hammer to the bricks WE built up and be more LOVING and compassionate towards all living things! (including the planet) (p.s. Mr. Elected president..... Global warming IS real. ACCEPT THAT)

A photo posted by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

Pogledaj i ovo Draško Stanivuković simpatično ili? Zgodni banjalučki gradonačelnik zaplesao na poznati hit pa naišao na negativne komentare: ''Kakav cirkusant!''

Pjevačica je na svom Facebooku i Twitteru snimila video u kojem je vidno uzrujana, tužna i plače. Kroz suze 23-godišnja pjevačica fanovima je poručila sljedeće. ''Htjela bih reći kako sam glasno podržavala sve kandidate osim Donald Trumpa. Jaka podrška Bernieju. Jaka podrška Hillary. I još uvijek mislim kako zaslužuje biti prva žena predsjednica''. Miley je cijelo vrijeme podupirala Demokratsku stranku, tako da je posve jasna njezina uzrujanost oko konačnih izbornih rezultata.

''Zbog toga sam tužna'', u suzama je rekla Miley. ''Samo bih htjela da je imala priliku zato što se borila toliko dugo i vjerujte joj kada kaže da voli ovu zemlju. To je sve što ona radi. Daje svoj život kako bi poboljšala stvari''. Iako vidno neutješna, Miley je na kraju pirhvatila kako stvari zbilja stoje. ''Ovo boli za reći, ali prihvaćam čak i tebe kao predsjednika SAD-a, i to je u redu, to je u redu jer mislim kako sada želim biti beznadan hippie.''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene