454562
454562
454562
454562
454562

NA SVE JE SPREMNA Miley Cyrus napravila kaos

  • , 23.10.2016., 18:51
  • Autor:
  • komentara

Mlada pjevačica Miley Cyrus svoj je zadatak shvatila ozbiljno.

 
 
 
 
Miley Cyrus (Foto: Getty)
Miley Cyrus (Foto: Getty)

Miley Cyrus zbilja je poduzetna djevojka. Osim što se profesionalno bavi glazbom, u slobodno vrijeme je politički angažirana. Očito joj je jako stalo da Hillary Clinton bude izabrana za predsjednicu te je doslovno išla od vrata do vrata po virginijskom Sveučilištu i zvala mlade ljude da izađu na izbore.

"Otvaraj, u velikoj si nevolji! Šalim se!" rekla je urnebesna Miley jednoj studentici. Iznenađeni studenti odmah su komična videa objavili na društvenim mrežama.
 

 

 

Što li sve Miley neće učiniti kako bi podržala Hillary Clinton u predsjedničkoj kampanji. Moramo joj priznati, zbilja je vješta u političkom aktivizmu.


 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se