Ipak ne odustaju

Kralj nije želio da ga glumi bijelac: 'Ponosan sam što sam crnac'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

'Black or White' veliki hit kralja popa, sada je dobio novo značenje.

Svijet je ostao u šoku kada se u javnosti pojavila vijest da će legendarnog kralja popa Michaela Jacksona glumiti bijelac. Ako ćemo iskreno, i nema baš neke logike, al valjda producenti znaju što rade. Bilo bi to nešto kao kada bi Van Damme glumio, paaaa recimo, Maju Šuput. Priznajte, odlična usporedba.

Pogledaj i ovo Blanket Bigi Jackson Kakav je to prizor bio Najmlađi sin kralja popa imao je samo 9 mjeseci kada ga je otac predstavio na grozan način, a zbog jedne stvari malo tko zna kako stvarno izgleda!

Nastavljamo u ozbiljnijem tonu. Kako nitko nije bio sretan zbog saznanja kako je Joseph Fiennes odabran za ulogu Jacksona, nije dugo trebalo, a već su uspjeli pronaći snimku jednog starog intervjua iz 1993. kada je Jackson razgovara s Oprah. Da budemo skroz precizni, izjava je izvučena iz konteksta, ali svi obožavatelji Jacksona vjeruju kako bi isto mišljenje zadržao i danas.

Tijekom razgovora s Oprah, došli su na temu reklame jednog bezalkoholnog pića u kojoj je mladog Jacksona trebao glumiti bijeli dječak.

'To je jako glupo. Najsmješnija priča koju sam ikada čuo. Zašto bih želio da me glumi bijeli dječak? Ja sam crni Amerikanac. Ponosan sam na svoju rasu i na to što jesam', rekao je Jackson.

Kada je saznao da je dobio ulogu kralja popa, Fiennes je izjavio, 'Ja sam bijeli muškarac iz srednje klase iz Londona, bio sam šokiran baš kao i vi'.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene