Fanovi nisu sretni

Bijelac će glumiti legendarnog kralja popa Michaela Jacksona

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pokojni Jackson je pjevao, 'Nije važno jesli li bijel ili crn', a producenti novog filma to su očito shvatili doslovno.

Britanska televizija snimiti će film o legendarnom putu u Ohio na koji su svojevremeno krenuli Jackson, Elizabeth Taylor i Marlon Brando. Sve se događalo oko napada na tornjeve u New Yorku, a legendarna trojka zatekla se u Velikoj jabuci kako bi Michael pripremio svoj nastup na Madison Square Gardenu. Kako su letovi iz New Yorka otkazani, zvijezde su se odličile sjesti u auto i napustiti grad.

Pogledaj i ovo showbuzz bliski prijatelji ili? DETALJI BIZARNE PRIČE: 'Ona je deka u koju se volim zavući'

Bivši Jacksonov zaposlenik je izjavio kako su na svom putu stigli do Ohia, a Brando je tražio da stanu svaki put kada bi naišli na neki restoran brze hrane. Ipak, jedan od bliskih prijatelja Elizabeth Taylor tvrdi kako to nije u potpunosti istina, jer je diva, navodno, zrakoplovom napustila New York odmah nakon susreta sa spasiteljima na zgarištu WTC-a i nakon što se pomolila u crkvi za sve žrtve.

U svakom slučaju, ta urbana legenda odličan je materijal za ekranizaciju i u tome nema ništa sporno. Problem je nastao kada se saznalo da je za ulogu Michaela Jacksona izabran bijeli glumac Joseph Fiennes. 'To će biti izazov, radi se o komediji bez zlobnih šala', rekao je Fiennes.

'Uistinu je bio sjajan odnos Jacksona s Elizabeth i Brandom. Biti će to zabavna priča o njihovom putovanju, ali i o lijepom odnosu'.

Nije trebalo dugo čekati, a da Twitter 'eksplodira' negativnim komentarima. Obožavatelji kralja popa odmah su uočili kako fiktivnog špijuna Jamesa Bonda, nije mogao glumiti crni glumac, ali je u redu da legendu poput Jacksona glumi bijelac? Filmski kritičar Scott Mendelson je napisao, 'Čestitke 'afro-američkom' glumcu Josephu Fiennesu na ulozi Michaela Jacksona'.

Biti će zanimljivo vidjeti kako će se situacija razvijati i hoće li se producenti, pod pritiskom javnosti, ipak odlučiti za crnog glumca.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene