ŽESTOKI OKRŠAJ

Meryl Streep bez zadrške ''oprala'' Lagerfelda

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavni dizajner iznio je prilično teške optužbe na račun Meryl Streep.

Američka glumica Meryl Streep optužila je dizajnera Karla Lagerfelda da joj je upropastio večer dodjele Oscara lažno ju optuživši da joj je plaćeno nošenje haljine na crvenom tepihu.

Pogledaj i ovo showbuzz rijetki sretnici Zaljubljeni u "smrtnike": Običnu konobaricu ljubav uvela u visoko društvo

Streep je odgovorila na tvrdnje Lagerfelda izrečene ranije ovoga tjedna da je glumica iz filma "Sophie's Choice" odlučila ne odjenuti Chanelovu kreaciju na svečanosti dodjele Oscara u nedjelju zbog toga što joj je plaćeno da nosi haljinu drugog dizajnera. Njegove tvrdnje prenijeli su mediji širom svijeta.

''Što se tiče 'izjave' gospodina Lagerfelda, nema nikakve 'kontroverze' – Karl Lagerfeld, prominentni dizajner, oklevetao je mene, mog stilista, kao i slavnog dizajnera čiju ću haljinu nositi, a sve to u prilično važnom časopisu za modnu industriju. Ova publikacija objavila je njegovu neprovjerenu klevetu. Priča je prenesena širom svijeta i zasjenio moj odlazak na dodjelu Oscara i moju rekordnu 20-u nominaciju . Neću taj čin prihvatiti olako, a općenitu 'izjavu' žaljenja gospodina Lagerfelda zbog ove 'kontroverze' ne prihvaćam kao stvarnu ispriku. Lagao je, časopis je objavio njegovu laž, a ja još uvijek čekam'', rekla je glumica za časopis People.

Streep, najomiljenija i najpoštovanija glumica svoje generacije, nominirana je za Oscara za ulogu ekscentriče operne pjevačice u komediji "Florence Foster Jenkins." Već je osvojila tri Oscara.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene