''Bila je to magija''

Tajčin suprug podijelio sretnu vijest: ''Rak se zaustavio u potpunosti''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Matthew Cameron objavio je na svom Facebooku sjajnu vijest. Zloćudna se bolest povukla.

Prije samo nekoliko mjeseci Matthewu Cameronu, suprugu pjevačice Tatjane Matejaš Tajči, dijagnosticiran je rak pluća. Matthew je do jučer proživljavao svoju najveću noćnu moru iz koje se, srećom, probudio. Saznao je fantastičnu vijest. Terapija kojoj se podvrgnuo bila je učinkovita i rak se povukao.

Pogledaj i ovo Vinnie Jones (Foto: Profimedia) Ima tko maramicu? Preminula supruga slavnog glumca učinila prelijepu gestu za njega neposredno prije smrti

''Upravo sam dobio svoju prvu CT snimku od kada sam počeo tretman. Lijek koji sam primao je, čini se, zaustavio rak u potpunosti. Čak se i smanjio na nekim mjestima (posebno u lijevom plućnom krilu koji je bio najgori). Još uvijek osjećam dosta bolove na lijevoj strani'', kazao je Matthew koji će vrlo brzo i na magnetsku rezonancu.

''MRI će mi pokušati odrediti od kuda dolazi bol i pokušat ćemo to zaustaviti budući da ne bolujem od raka (to je fantastična fraza)'', kazao je Matthew i dodao. ''Sve u svemu, bila je prava magija kada je doktor rekao, stvarno ne bi trebao biti u bolovima, lijek radi, sredit ćemo bol i onda paziti na tebe za sljedećih deset godina''. Presretni Matthew svima je uputio riječi zahvale putem društvene mreže.

''Hvala ti, Bože! Hvala vam svima koji ste molili Boga i sve svece u moje ime! Hvala vam svima što ste bili fantastičan dio mog života i ovog duhovnog putovanja!'', poručio je Tajčin suprug. Ubrzo su uslijedile poruke oduševljenja.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene