Potresno pismo

Tajčin suprug obolio od raka

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Matthew Cameron ima četvrti stupanj raka pluća i moli sve ljude da mu pomognu.

Matthew Cameron, muž nekadašnje hrvatske zvijezde Tatjane Matejaš Cameron, poznatije kao Tajči boluje od raka.  Na stranici GoFundMe objavili su potresno pismo u kojem su izjavili kako zbog liječničkih troškova polako ostaju bez financijskih sredstava.

Pogledaj i ovo showbuzz otkrio suprug Tajči operirana: "Tužan sam što nisam bio uz nju..."

Naime, 46-godišnji Matthew ima četvrti stupanj raka pluća. Na jednom od sajtova za prikupljanje novca Matthew je napisao emotivno pismo. U njemu moli sve ljude dobre volje za financijsku pomoć kako bi mogao nastaviti svoju borbu protiv bolesti, odnosno najčešćeg nepušačkog raka pluća. Čak se ponudio svoje usluge budući da je još sposoban raditi. Istaknuo je da ne redo traži milostinju i da bi bio sretniji da te novce zaradi. Svjestan kako će uskoro doći trenutak kada se neće moći brinuti o svojoj obitelji, Matthew moli sve ljude da mu pomognu i doniraju par dolara ili da Tajči ponude gažu.

Matthew je u pismu istaknuo kako je zadovoljan svojim životom te da je ponosan na svoje sinove, 16-godišnjeg Dantea Xaviera, 14-godišnjeg Evana Amadeusa i 11-godišnjeg Blaisea Ludviga.

Apel je uputila i pjevačica Ljiljana Nikolovska, bivša pjevačica grupe Magazin. ''Tajči i suprug trebaju pomoć, pa ako imate viška empatije ili novca, pomozite. Regularna familija srednje klase ovdje uredno završi u bankrotu zbog bolesti. Čari kapitalizma…”, napisala je Nikolovska na svom Facebook profilu.
 

Na svom Facebook profilu dirljivu objavu napisala je i Tajči. ''Hvala svima na molitvama i energiji koju nam šaljete te na hrani koju nam donosite. Ovo je najteža objava koju sam ikada podijelila, teško mi je vjerovati da je ova GoFundMe stranica o nama. Slažem se sa svima koji misle da bi Matthew trebao prestati raditi ili barem usporiti kako bi svu energiju iskoristio na ozdravljenje. Njemu i djeci želim biti od pomoći najviše što mogu. Ako nam i vi možete pomoći, bit ćemo jako zahvalni. Nastavit ću raditi te mi treba vaša podrška, stoga me angažirajte za moja predavanja i koncerte. Hvala vam prijatelji!'', napisala je Tajči.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene