otkrili ih prijatelji

Mateo Kovačić staje pred oltar: Lijepa Izabel je trudna?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mateo Kovačić će ovoga ljeta uploviti u bračnu luku sa svojom lijepom zaručnicom Izabel Andrijanić.

23-godišnji nogometaš Mateo Kovačić ovog će se ljeta vjenčati sa svojom zaručnicom Izabel Andrijanić s kojom je u vezi sedam godina. Par će svoje bračne zavjete izmijeniti upravo u crkvi u kojoj su se kao srednjoškolci zaljubili. Vjenčanje planiraju od prošle godine, a šuška se da je Izabel u drugom stanju, pišu 24 sata. "Ako Bog da, želio bih postati dobar otac i muž te pošten čovjek", rekao je Mateo Kovačić.

Pogledaj i ovo Izabel i Mateo Kovačić (Foto: Instagram) Prije 10 godina! Jedan od najljepših domaćih parova pokazao kako su izgledali na samom početku veze

Da će njegova Izabel uskoro postati gospođa Kovačić može se iščitati i iz komentara koji su osvanuli ispod Izabelinih fotografija na Instagramu. Tako ispod jedne od fotografija koja prikazuje Izabel na biciklu stoji komentar "Mala jel' to pedaliraš pred svadbu?". Znakovita je i objava kojom je Izabel čestitala rođendan svom partneru prije dva tjedna. "Sretan rođendan mojoj ljubavi. Neka ova godina bude najbolja", poručila mu je tada lijepa Izabel, a čestitkama se pridružila i Matea Ibanez. "Sretan rođendan budućem mužu", napisala je supruga Luisa Ibaneza i time otkrila da se Izabel i Mateo spremaju za svoj veliki dan.

Podsjetimo, Mateo je godinama bio ministrant u svojoj župi u Sesvetskim Selima, a Izabel je pjevala u crkvenom zboru. Kad se prije tri i pol godine preselio u Milano, gdje je igrao za Inter, s Izabelom je održavao vezu na daljinu.

"Kad sam odlazio iz Zagreba, bilo mi je jako teško jer sam se vezao za curu i prijatelje. Nedostajala mi je i moja župa gdje sam proveo šest prekrasnih godina. No pomirio sam se s tim jer je sve to dio nogometa", rekao je tada Kovačić.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene