455083
455083
455083
455083
455083

ZGODNA I PODUZETNA Djevojka Matea Kovačića gradi karijeru u Španjolskoj

  • , 27.10.2016., 16:01
  • Autor:
  • komentara

Studentica ekonomije odlučila se okušati u poduzetničkim vodama.

 
 
 
 
Izabel Andrijanić (FOTO: Instagram)
Izabel Andrijanić (FOTO: Instagram)

Predivna Izabel Andrijanić odlučila je iskušati svoj poduzetnički duh. Naime, 22-godišnja zaručnica Matea Kovačića sa sestrom Ivanom otvara trgovinu organskih proizvoda za bebe u Španjolskoj.

Studentica ekonomije na ovu ideju došla je provodeći vrijeme s malom nećakinjom Lucijom, a trgovina bi se trebala zvati Lunilou, piše španjolski portal Don Balon Rosa.

S obzirom da je projekt tek u pripremi za sada nije poznata lokacija na kojoj će Izabel otvoriti trgovinu. Ipak, za pretpostaviti je da će to biti u Madridu gdje Izabel boravi već godinu dana otkako je Mateo potpisao ugovor za "kraljevski klub".

Mateo Kovačić, Izabel Andrijanić (FOTO: Instagram)

U trgovini će se prodavati i lanena roba za bebe proizvedena od biljaka koje nisu uzgajane i zalijevane kemikalijama i štetnim pesticidima pa samim time ne štete zdravlju beba.

Predivna Izabel ovim pothvatom ruši stereotipe o ženama nogometaša, a vezni igrač Reala puca od ponosa što uz sebe ima mladu i ambicioznu ženu s jasnom vizijom budućnosti.

Par će u Madridu ostati najmanje do 2021. godine do kada je Mateo vezan ugovorom za klub što je sasvim dovoljan vremenski period za Izabelin probitak na tržište.

Mateo Kovačić, Izabel Andrijanić (FOTO: Instagram)

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se