Tvoje lice zvuči poznato

Petreković otkriva 'šokantnu istinu' o zakulisnim igrama iz showa

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Mario Peterković jedan je od onih koji nas uvijek iznenade. Ovoga puta našalio se sa svojim kolegama iz showa 'Tvoje lice zvuči poznato'.

 

VIDEO: Najzanimljivije iz showa TVOJE LICE ZVUČI POZNATO gledajte na službenoj stranici tvojelice.hr.

Pobjednički nastup pogledajte OVDJE, a cijelu epizodu na OYO

Pogledaj i ovo Mia Negovetić - 3 "nije lako igrati se s njim" Prepoznajete li našu slatku pjevačicu kao legendarnog glazbenika? Bilo ju je dosta strah ovog zadatka!

Sve je osvojio svojom izvedbom Beyonce i 'Single Ladies', a sada nas Mario Petreković nastavlja zabavljati. I dok se priprema za nove transformacije, otkrio je i neke zanimljive situacije iza scene.

Našoj ekipi na terenu otkrio je 'šokantnu istinu' o zakulisnim igrama u showu 'Tvoje lice zvuči poznato' - no ima li istine u svemu tome teško je procijeniti jer je Mario pravi zafrkant!

VIDEO Ostao bez ijedne dlake i sakrio je muškost kako bi postao - Maryonce!

Tako nije skrivao simpatije prema kolegici Vandi Winter koju je nazvao boginjom. Želja mu je i gledati Vandine filmove i pozvati je kao gošću (uz BabyDooksa) na jedan od svojih imaginarnih koncerata.

Mario je uvjeren kako mu se kolegica Andrea Andrassy konstantno ‘nabacuje’ zato što želi hodati s njim, ali kako ju je on odbio, ona se udružila s Ronaldom Brausom i radi protiv njega. O Minei je otkrio kako ga učestalo pokušava podmiti novcem iz razloga što želi da on glasa za nju i dodjeli joj 5 bodova svaki put. Jedino je Jasna Palić Picukarić ostala pošteđena, za nju Mario kaže da je OK.

Ipak, najveći šok je uslijedio kada nam je Mario otkrio kako planira promijeniti nekoliko spolova. 'Show ‘Tvoje lice zvuči poznato’ otvorio mi je nove vidike i zaključio sam da mi samo jedan spol nije dovoljan. Siguran sam kako bi imao fantastičan uspjeh na Eurosongu na koji se planiram prijaviti', poručio je Mario, a poznavajući njega uopće nas ne bi čudilo da ga vrlo skoro ugledamo i na toj pozornici.

Srećom, Mario će nas na ovoj našoj ‘Tvoje lice zvuči poznato’ pozornici, još neko vrijeme oduševljavati svojim transformacijama.

Cijeli intervju s Mariom Petrekovićem pročitajte i na službenoj stranici showa tvojelice.hr.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene