pobjednik 2. epizode

VIDEO Ostao bez ijedne dlake i sakrio je muškost kako bi postao - Maryonce!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Za Maria Petrekovića je show 'Tvoje lice zvuči poznato' pravo veliko igralište na kojem svakog tjedna može postati netko drugi.

 

VIDEO: Sve nastupe iz showa TVOJE LICE ZVUČI POZNATO gledajte na službenoj stranici tvojelice.hr.

Pobjednički nastup pogledajte ovdje!

Pogledaj i ovo Mia Negovetić kao Maneskin, TLZP "Ovako se pjeva himna!" Treba li ubuduće ovako izvoditi "Lijepu našu"? Kad shvatite tko je ovaj mišićavi frajer, bit će vam jasno što smo htjeli reći!

Nakon što je u prvoj emisiji odlično utjelovio Mrleta iz Leta 3, sreća na video ruletu htjela je da u ovoj epizodi Mario Petreković promjeni spol i postane glavom i bradom, mega zvijezda Beyonce. Transformacija u ovu glazbenu divu nije bila ni malo laka.

Kao prvo, Mario je ostao bez ijedne dlake, obrijali su mu čak i jezik kako je sam naglasio. To je možda bilo i najlakše u cijeloj transformaciji. Puno teže bilo je prikriti neke dijelove tijela koje žene nemaju. I to je izvedeno sjajno, toliko dobro da su se čak i članovi žirija zapitali gdje je i kako sakrio… znate već što.

Mineina transformacija u Joleta u showu 'Tvoje lice zvuči poznato' oduševila je sve

Nakon što je riješio i taj dio, na red je stigao definitivno najteži i najnaporniji posao a to je bilo vježbanje koreografije koja je bila izuzetno zahtjevna čak i za profesionalne plesače. Svi znate koliko je ples u spotu za pjesmu 'Single ladies' brz, težak i kompliciran.

Ono što je Beyonce uvježbavala poprilično vremena, Mario je morao savladati u samo sedam dana. Bilo je i trenutaka očaja, ali Mario nije od onih koji odustaju. Kao dodatna inkvizicija tu je i činjenica da je morao promijeniti pet pari štikli. Ponekad mu je sve izgledalo klimavo i mislio je kako neće uspjeti ali uz stručnu pomoć plesnog trenera i koreografa Igora Barbarića savladao je definitivno jednu od, ako ne i najtežu koreografiju.

Ne samo da je 'skinuo' koreografiju, uz nju je i pjevao a to uistinu nije ni malo lako. Publika u studiju nije prestajala pljeskati za cijelo vrijeme Marijevog nastupa a članovi žirija kao i kolege kandidati odlično su se proveli gledajući njegovu izvedbu. Svi su se oni složili kako je Mario u ovoj epizodi imao najzahtjevniju transformaciju i kako je najnapornije na njoj radio s toga i ne čudi što je upravo on dobio najveći broj bodova od žirija i samih kandidata i tako postao pobjednik druge epizode zabavno-glazbenog spektakla 'Tvoje lice zvuči poznato'. Video rulet je odlučio kako će u sljedećoj epizodi Mario utjeloviti legendarnog Jima Morrisona.

I ostali kandidati su oduševili

Giuliano je sjajno utjelovio Amy Winehouse, a za ovu transformaciju pjevač se između ostalog morao i detaljno depilirati, kako je sam otkrio, čak 95 posto tijela. ''Tetovaže su odlične, nisu loše ni noge, a pjevanje je bilo apsolutno fantastično.'' – prokomentirao je Tomo. S njim se složio i gostujući član žirija Jole koji se posebno divio Giulianovom strpljenju što je prošao tako detaljnu transformaciju, a posebno pri stavljanju umjetnih noktiju.

Jasna se transformirala u Jessicu Rabbit, te od sada ponosno može reći da ne samo da je sinkronizirala crtane likove, nego da je i bila jedan. Nositi ovako tešku masku, šminku nije lako, dohvatila si se teškog zadatka kojeg si izuzetno obavila. – komentirao je Goran. Ti si kameleon. – rekla je Sandra.

Ronalda smo ovaj put imali priliku vidjeti kao Robbieja Williamsa te s izvedbom pjesme "Let me entertain you" svidio se žiriju više nego kao Tom Jones u prošloj emisiji. ''Bravo za nastup, za grimase, ovaj put će biti puno veća ocjena'.' – komentirala je Sandra.
Minea je imitirala Nancy Sinatru i odvela je žiri i gledatelje u čisti vremeplov, a tim rječima njen nastup opisao je Tomo in der Muhlen.

Baby Dooks se transformirao u Marinu Perazić te nastupio s hitom grupe Denis & Denis "Program tvog kompjutera". Iznenadila me ženstvenost kod tebe. Bravo Dooks! – prokomentriao je nastup Tomo.

Andrea je postala na jednu večer Oliver Dragojević, a Adamova jabučica dodatno je naglasila njenu ''muškost''. ''Nemam baš taj oliverasti, bronhitični seksi glas, to mi je bilo najteže za postići...'' izjavila je Andrea prije nastupa, no nakon njega svi su se mogli uvjeriti da je Andrea uspješno probudila Olivera u sebi. Ova ti je pjesma možda bila malo dalje, ali to te navelo na jedan jači iskorak energetski, ali i prošli put smo vidjeli savršenu imitaciju, vidimo to i večeras, samo tako dalje. – komentirao je Goran. Najmanje bodova osvojila je Vanda koju smo ove nedjelje vidjeli u ulozi legendarnog Zdravka Čolića.

Foto rulet na kraju emisije dodjelio je natjecateljima showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' nove zadatke, a kako će se snaći u novim ulogama saznat ćemo sljedeće nedjelje.

Vanda će imati priliku utjeloviti omiljenu pjevačicu, naime, njen foto rulet stao je na Florence & The Machine. Andrea će imitirati Kasandru, Baby Dooks će biti Psy, a Minea će morati promijeniti i boju kože jer ćemo ju ovaj put vidjeti kao MC Hammera. Ronald će se transformirati u Indiru iz Colonije, a Jasnu ćemo prepoznati iza lika i djela Davora Gopca iz Psihomodo popa. Giuliano je dobio zadatak imitirati Željka Bebeka, a pobjednik ovotjedne emisije Mario će se morati potruditi biti što sličniji Jimu Morrisonu.

Na kraju smo imali priliku vidjeti i ukupan broj bodova svih kandidata, uključujući bodove iz prve emisije, te je poredak sljedeći:

Mario Petreković – 95
Minea – 92
Giuliano – 78
Jasna Palić Picukarić – 70
Baby Dooks – 69
Ronald Braus – 59
Andrea Andrassy – 53
Vanda Winter - 52

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene