Mandžukić iskreno

'Nije lako biti žena nogometaša'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Mario Mandžukić otkrio je što misli o braku, vezama i je li u kuhinji majstor kao što je to na nogometnom terenu!

Nogometaš Mario Mandžukić 26-godišnjak je iz Slavonskog Broda. Osim toga, on je i prvi Hrvat koji je u finalu Lige prvaka zabio pogodak.

>> Može li se Mandžo staviti uz bok Šukeru, Bobanu, Bokšiću...?

Pogledaj i ovo Mario Mandžukić Samozatajna Ivana Mandžukić svoju partnericu vješto skriva od javnosti više od 17 godina, pogledajte njihove rijetke zajedničke fotografije!

Osim njegovih nogometnih uspjeha, njegove brojne obožavateljice i obožavatelje jako zanima i njegov privatni život. No, Mario je po tom pitanju prilično samozatajan, jedini detalj koji je o njegovoj djevojci procurio u javnost jest da dolazi iz Strizivojne, obližnjeg mjesta krajem Slavonskog Broda

Ipak, Mario je za Story otkrio neke zanimljive detalje o sebi pa je tako na pitanje o njegovom stavu o braku, izjavio: 'Vjerujem u instituciju braka, ali mi se ne žuri, sve u svoje vrijeme'.

Na pitanje što misli, je li teško biti žena u životu jednog nogometaša, Mario odgovara: 'Da, zato jer puno putujemo. Neprestana odvojenost vjerojatno je najgori dio', bio je iskren Mario.

'Volim kobasice i kulen, a za to nije potrebno umijeće kuhanja'

Ipak, kad nije riječ o djevojkama, nogometaš je puno govorljiviji. Tako na pitanje je li majstor u kuhinji kao i na nogometnom terenu, Mandžukić duhovito odgovara: 'Volim kobasice i kulen, a za to nije potrebno umijeće kuhanja. Ali znam se snaći i ispeći jaja i skuhati gotove juhe iz vrećica. Znam i glačati i prati rublje, to sam sve bio prisiljen naučiti zbog samostalnog života i drago mi je zbog toga!'

Mario je otkrio i što smatra svojim manama, a što vrlinama: 'Najveća mi je mana tvrdoglavost, a vrlina to što volim uveseljavati ljude. Svi mi govore da zračim pozitivnom energijom'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene