Salve smijeha

"Kolinda" se obratila puku: "Jer mi zapošljavamo svakog lopova!"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Marijana Perinić opet se preodjenula u Kolindu Grabar Kitarović i obratila se puku.

Marijana Perinić ne prestaje oduševljavati. Šibensko-zadarska stand up komičarka sa zagrebačkom adresom marširajući na pjesmu grupe Magazin ''Kad u vojsku pođeš'', narodu se obratila kao PreCjednica Kolinda. Obučena u vojnu uniformu, s jasnom porukom kako će ona biti prva koja će odslužiti vojni rok i osnovati KolindArmiju u koju će primati sve građane Hrvatske, čak i slabovidne i anemične, nasmijala je sve prisutne.

Pogledaj i ovo Kolinda Grabar-Kitarović nije u Hrvatskoj Evo gdje Kolinda Grabar-Kitarović provodi Uskrs: "Jedno od mjesta na svijetu kojima je najpotrebnije Kristovo svjetlo!"

Nakon pojašnjenja o svim prednostima vojnoga roka, osvrnula se i na svoj dvogodišnji mandat, uputivši pohvale i kritike gradonačelniku Zagreba, ali i novoizabranoj vladi. Govor je završila osvrćući se na svoj nedavni put u Ameriku , na kojem je upoznala Melaniju da bi publiku prigodno počastila slovenskim čokoladicama , uz poruku kako u Hrvatskoj nema više nacionalnih podjela.

Na showu je gostovao i poznati pjevač, frontman grupe„ Bare i plaćenici“, Goran Bare, koji je otkrio svoje političke preference, razjasnio nedavne afere s Jelenom Rozgom i Jadrankom Kosor, ali i dao pokoji savjet u zavođenju žena. Kako se radi o stand up comedy nastupu, sinoć na sceni nisu bile prave osobe iz javnog života, već je predsjednicu Kolindu imitirala stand up komičarka Marijana Perinić, a Gorana Baru poznati satiričar i imitator Zvone Hrabar. U sklopu programa nastupao je i Zvonko Kožić, komičar s višegodišnjim iskustvom rada u klubovima diljem regije te poznati kanadski komičar, hrvatskih korijena, Daniel Ryan Spauling koji je svakako pridonio odličnoj atmosferi.

Na samom showu su se prikupljale i donacije za Crvene Nosove, doktore klaunove, koji već sedmu godinu posjećuju djecu u bolnicama, nemoćne i zaboravljene, te im donose smijeh i životnu radost.

Ukoliko vam u životu nedostaje smijeha, tada pogledajte ovaj video.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene