Smijeh je lijek

Lažna Kolinda najavljuje svoj nastup

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

PreCjednica (ovako se komičarka potpisuje) Kolinda na proslavi 4. rođendana stand -up comedy showa o muško-ženskim odnosima!

Pod voditeljskom palicom spisateljice i stand up komičarke Marijane Perinić, jedini redovan regionalni stand up comedy show o muško -ženskim odnosima, Štiklom u mozak, loptom u dupe, slavi svoj četvrti rođendan.

Pogledaj i ovo showbuzz Osvaja Hrvatsku TOTALNI HIT Imitira Ćiru, Mamića, Modrića, Šimunića...

Proslava showa će se održati u srijedu 10/02/2016 u 20,00 h u klubu Maraschino kada će posebno za tu priliku u goste doći PreCjednica Kolinda, kako bi se obratila naciji. Podsjetimo se da je prvi put gostovala na 3.rođendanu spomenutog showa, prije točnih godinu dana, kada je snimak njenog uvodnog govora pregledan preko 350,000 puta na kanalu You tube. Inače, samu PreCjednicu imitira i glumi spomenuta komičarka Marijana Perinić.

U sklopu programa nastupaju i drugi profesionalni komičari s višegodišnjim iskustvom rada u klubovima diljem regije, a u srijedu Vas očekuju: Zvonko Kožić, Denis Rajčić, Domagoj Pintarić i poseban gost iz Dubrovnika , Mišo Sorić, poznat po imitacijama u emisiji „ U Zdrav Mozak“ s renomiranim riječkim komičarem Davorom Jurkotićem te Filip Balen.

Ukoliko Vam u životu nedostaje smijeha i volite nepresušnu tematiku muško -ženskih odnosa, tada je show Štiklom u mozak , loptom u dupe za Vas pun pogodak!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene