Nitko nije znao

TAJNA SVADBA HOLIVUDSKE MILJENICE Udala se rasna plavuša?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Navodno se udala prelijepa Margot Robbie. I to za svog dugogodišnjeg partnera Toma Ackerleyja.

Margot Robbie u životu ne može biti bolje. Zvijezda blockbustera "Vuk s Wall Streeta" broji najbolje dane u karijeri, a čini se da joj sjajno ide i u privatnom životu. Svoju trogodišnju vezu s Tomom Ackerleyjem navodno je ozakonila u Velikoj Britaniji, a ovog vikenda zavjete su razmijenili i u njezinoj domovini Australiji, barem ako je vjerovati pisanju magazina Woman's Day.

Pogledaj i ovo Margot Robbie je li bilo korekcija? Posljednje fotke jedne od najljepših žena na svijetu potaknule su sumnju da je potražila pomoć kirurga, vidite li vi promjenu?

Svadba je navodno bila u potpunosti privatna. Magazin je, kao dokaz da se svadba zaista dogodila, priložio fotografiju lijepe Margot s aerodroma, gdje se šetala u bijeloj majici na kojoj je pisalo "I Do", odnosno "uzimam".

Iako Woman's Day piše da se svadba dogodila u Australiji, britanski Daily Telegraph tvrdi da je par već izrekao zavjete na intimnoj ceremoniji u New South Walesu te su ih kasnije samo ponovili u Australiji. Par je navodno imao i dirljive zavjete, a Margot su do oltara dopratili majka i braća, dok joj je sestra Anya bila vjenčana kuma.

 

This guy

A photo posted by @margotrobbie on

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene