Manekenka na rubu

Opsesija za ljepotom zamalo je ubila – noge joj počele trunuti

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Sada želi samo da druge žene nauče nešto iz njezinih pogrešaka

Andressa Urach 27-godišnja je manekenka koja je karijeru izgradila kao model i reality zvijezda, ali veliki uspjeh postigla je upravo zahvaljujući brojnim kirurškim zahvatima. No, kako kaže, upravo ju je njezina želja za ljepotom zamalo koštala života.

Pogledaj i ovo Elsa Pataky Ljepotica! Sprijeda pristojna, ali kad se okrenula bila je to jedna sasvim druga priča o seksi izboru na koji se odlučila

'Imala sam preko 10 operacija. Nos, jagodice, čeljust, povećala sam usta nebrojeno puno puta, operirala grudi i dva puta bila na liposukciji', rekla je za CNN.

Iako je osvojila brojna priznanja za najljepšu, sada priznaje da je idealizirala svoje tijelo te da je htjela postići savršeni izgled. 'Išla sam na operacije kao da idem u dućan. Čak sam željela izvaditi rebra kako bih imala tanji struk. Željela sam si odrezati nožne prste kako bih mogla nositi manje cipele', rekla je.

Ona je najpoznatiji 'plus size' model, no odbija da je se tako zove.

Ipak, u jednom je trenutku sve pošlo po zlu. Krajem prošle godine Urach je morala u bolnicu zbog septičkog šoka te je provela nekoliko tjedana na intenzivnoj njezi.

Nadajući se većim bedrima, Urach je uzela velike količine anaboličkih steroida. Zatim je ubrizgala u bedra hidrogel i plastiku poznatu kao PMMA te su ubrzo njezine noge počele trunuti.

'Nadam se da moje ozlijede mogu biti primjer drugim ženama te ih želim upozoriti na veliki rizik. Morate poštivati granice koje vam postavlja vaše tijelo', upozorava manekenka.

Nakon što su joj maknuli sav hidrogel Urach je rekla da više nikada neće otići na plastičnu operaciju.

Volim kako sada izgleda. Dobro je malo popraviti svoje tijelo, ali ne pretjerivati', rekla je Andressa.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene