Plus size

'Bucka' uzvraća udarac: 'Potpuno je suludo zvati me velikom!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ona je najpoznatiji 'plus size' model, no odbija da je se tako zove.

Robyn Lawley proslavila se u manekenkom svijetu kao model za punije žene, no nakon što je zasjala na naslovnici prestižnog Sports Illustrated magazina želi poručiti svima ženama da trebaju voljeti svijet tijelo kakvo god da je – te poručuje kako je suludo zvati je 'plus size' modelom samo zato što ima veće obline nego 'obične' manekenke.

Pogledaj i ovo Adriana Lima (Foto: Getty Images) Zanosna Adriana Brazilska seks-bomba više se ne šeće u donjem rublju, ali i u čednijim izdanjima uspijeva baciti u trans

Modni trend u svijetu je 'plus size' - Bucke su IN!

 

'Potpuno je suludo zvati me velikom, žene treba prihvatiti u svim veličinama', poručila je 25-godišnja ljepotica. 'Vrijeme je da prestanemo koristiti etikete i da napokon prihvatimo različitosti u masovnim medijima', dodaje.

Inače, Robyn nosi konfekcijski broj 40 a uskoro će roditi i svoje prvo dijete. Snimke za prestižni magazin Sports Illustrated snimljen je kada je bila u tek prvom mjesecu trudnoće. Želi poručiti mladim ženama kako trebaju prihvatiti sebe, s čim se i sama susrela posebno u modnom industriji.

Kada sam tek počela, mrzila sam svoje tijelo. Bila sam razočarana sa svima i htjela sam biti mršava. No shvatila sam da to nisam ja, moje tijelo je moja prednost, sada sam zadovoljna i sretna što me je Sports Illustrated izabrao za naslovnicu', poručuje buduća mama.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene