Fatalna Maja

'Okus njenog poljupca je kombinacija cimeta i Nutelle'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

'Ljubiti se s Majom je nemoguće opisati. Gornja usnica joj ima okus cimeta, a donja najfinijih palačinki s nutellom', otkrio je mladi glumac Nikola MIlat o svojoj partnerici Maji Šuput, s kojom će 18. prosinca zaigrati u mjuziklu Footloose u KC Dražen Petrović u Zagrebu.

Čitavi ansambl Footloosa po prvi puta je zapjevao na radiju. Gostovali su u 'Glazbenom showu Dalibora Petka' na Narodnom radiju, na kojem je Maja Šuput pokazala koliko se uklopila u ansambl.

Pogledaj i ovo Nenad Tatarinov ''pa je l' moguće?'' Šuput na mukama zbog muža i sina, bit će vam sve jasno kad vidite što Nenad drži u rukama: ''Je l' se pita netko kak' ćemo s tim?''

Pao prvi poljubac - Maja Šuput u mjuziklu Footloose!

'Toliko sam na probama da sam jedan dan zaspala u 10 navečer. Ne znam kad mi se to zadnji put dogodilo. Probudila sam se u 7 ujutro i nazvala svoje prijatelje. Redom su me svi pitali otkud sam došla, jer im je bilo nevjerojatno da sam se ustala tako rano', rekla je Šuputica koja je na radio stigla u upečatljivoj crvenoj haljini i jednako takvim vrtoglavo visokim štiklama.

Maja je otkrila i kako posjeduje snimku na kojoj se Bojan Jambrošić ljubi iza pozornice s jednom od kolegica iz predstave, Antonijom Barišić te da ga ucjenjuje kako će taj video uskoro objaviti, iako ju je Bojan pokušao ušutkati. Ususret premijeri nove sezone Lakonogog mjuzikla u emisiju su se javili brojni poznati koji su gledali Footloose uživo. 'Voljela bih gledati ponovno', rekla je voditeljica Mirna Maras, Šajeta je rekao kako je uživao u svakoj sekundi, a Željka Ogresta priznala da je predstavu gledala i na West Endu te da naša verzija nije ništa lošija od one britanske.

'Razvali koka dolazim te gledati', poručila je Šuputici Martina Vrbos koja je i sama u nekoliko izvedbi igrala lik Wendi Jo, a Dinko Bogdanić bio je sretan, jer je prije nekoliko godina prognozirao da je Maji mjesto u mjuziklu. 'Nikad nisam bila sretnija', poručila je Maja, koja je nakon emisije povela cijelo društvo u noćni izlazak.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene