Footloose

Pao je i prvi poljubac!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon dvije sezone, glazbeni i plesni spektakl Footloose vraća se u Zagreb, a pjevačica Maja Šuput okušat će se i u glumačkim vodama.

Pjevačica Maja Šuput pobrinula se iznenaditi svoju publiku i okušati se u glumi. Na setu mjuzikla Footloose im je toliko zabavno da Maja često fotografije objavljuje na svojem Instagramu. Probe su naporne i traju satima, no sve je lakše kada si u dobrom društvu.

Pogledaj i ovo Maja Šuput, Martina Tomčić, Fabijan Pavao Medvešek i Davor Bilman - 1 Jedva čekamo! Žiri omiljenog showa našao se na okupu, a otkrili su i povod koji je itekako razveselio gledatelje: ''Danas smo i službeno otvorili…''

Glumačkim i glazbenim zvijezdama Mariju Valentiću, Bojanu Jambrošiću, pridružio se i mladi glumac Nikola Milat. Upravo je Nikola bio sretnik koji je poljubio Maju Šuput na pozornici – to joj je bio i prvi poljubac na kazališnim daskama.

Maja Šuput u hit mjuziklu Footloose!

'Oduvijek sam imala želju okušati se u glumi, to je bio moj dugogodišnji san koji se sada ostvario. Ovo je za mene prekrasan božićni poklon zato ću se potruditi da opravdam sva očekivanja i stanem bok uz bok talentiranoj glumačkoj postavi sa kojom sam dobila priliku glumiti', uzbuđeno je izjavila glazbenica Maja Šuput.

Mladi izvođači, talentirani pjevači, glumci i plesači, do sada su oduševili desetke tisuća gledatelja te uz sjajnu koreografiju, raskošnu rasvjetu, šarene kostime, odlično pjevanje i uvježbanost ansambla zajamčili pravi broadwayski doživljaj.
 

Premijerna izvedba treće sezone uspješnice Footloose očekuje nas 18. prosinca od 19.30 sati u KC Dražen Petrović.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene