Luksuzna zabava

Ni bogata nasljednica nije otporna na celulit

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tamara Ecclestone sada je udana žena! A kako je bilo na zabavi? Pogledajte fotografije!

Slavna bogatašica 28-godišnjeg Tamara Ecclestone i službeno je postala supruga bivšeg brokera 31-godišnjeg Jaya Rutlanda.

Pogledaj i ovo showbuzz Uskoro svadba Novi bikini, novi zaručnik - Tamara na konju!

Vjenčali su se u najluksuznijem pa stoga i najskupljem hotelu na francuskoj rivijeri, a 82-godišnji milijunaš Bernie Ecclestone sve je platio svojoj kćeri.

>> Tamara se udala, na svadbu potrošeno 4 MILIJUNA FUNTI?!

Gosti i mladenci su bili u bijelom, a zabava se održala na bazenu. Prema pisanju britanskog The Suna, glazba se čula kilometrima daleko.

Ludo zaljubljeni mladenci pokazali su svoje prstenje, a odlično raspoloženi cijelo su vrijeme bili zajedno, ljubili se i grlili.

Tamara je skakala u more, uživala u kupanju, ali nije zaboravljala ni prekriti svoju stražnjicu pri izlasku na površinu kako bi, vjerojatno, prikrila celulit koji se pomalo nazire na njezinim nogama i guzi.

Tamarin ogromni dijamant bljeskao je na suncu, a Jay je odabrao jednostavnu burmu s malim dijamantićima. Iako je svima bilo pomalo neobično što je Tamara nakon svega nekoliko tjedana veze objavila zaruke, izgleda kako je ipak bila riječ o pravoj ljubavi.

Mladenci su svojim gostima priuštili nezaboravnu zabavu, a ispred hotela na samoj obali bili su postavljeni su bijeli šatori i ležaljke sa zastorima gdje su gosti odmarali. Bilo je oko 150 gostiju koji već peti dan za redom uživaju u hotelu Grand u St-Jean-Cap-Ferratu.

Među brojnim poznatima koji su bili pozvani na svadbu su Jason Statham, Paris Hilton, Sean Connery, princeze Beatrice i Eugenie te njihova majka Sarah Ferguson

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene