lUKSUZNO VJENČANJE

Tamara se udala, na svadbu potrošeno 4 MILIJUNA FUNTI?!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Svadbom Tamare Ecclestone pojam 'luksuzno vjenčanje' dobio je jednu sasvim novu dimenziju jer je riječ o vjenčanju od 4 MILIJUNA FUNTI!

Iako se znalo kako će se Tamara Ecclestone ovih dana udati za zaručnika Jayja Rutlanda u Francuskoj, točan datum nije bio poznat široj javnosti.

>> Ostalo je još 6 tjedana: Otkriveni novi detalji luksuznog vjenčanja

Pogledaj i ovo showbuzz nisu se mogli sakriti Kći milijardera i najbogatije Hrvatice uhvaćena na jahti kod Dubrovnika, sa suprugom i kćerkicama uživala je u ljetnim radostima

No, prema pisanju britanskog The Suna, Tamara se navodno u srijedu navečer udala nakon samo pet mjeseci veze! Njezin otac, slavni bogataš Bernie Ecclestone navodno je potrošio 650.000 funti samo na smještaj gostiju što je oko 6,5 MILIJUNA KUNA!

Još 3,5 milijuna funti otišlo je na samu zabavu koja je uključivala koncert Eltona Johna, Lionela Richieja, Calvina Harrisa i Marka Ronsona. Naravno, tu je bio uključen i bogati vatromet u trajanju od pola sata! Šuškalo se kako će i gošća iznenađenja biti i Jennifer Lopez, ali je li nastupila, još nije poznato.

Među brojnim poznatima koji su bili pozvani na svadbu su Jason Statham, Paris Hilton, Sean Connery, princeze Beatrice i Eugenie te njihova majka Sarah Ferguson.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene