U Zagrebu

Luka Nižetić snimio spot za 'Vječno' - pogledajte teaser

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Luka Nižetić snimio je video broj pun pozitivne energije i dobrog raspoloženja za svoj aktualni, sada već možemo reći i ljetni glazbeni 'must heave' singl 'Vječno' koji se već tri tjedna nalazi među top 10 nacionalne HR top liste 40.

Uz Luku Nižetića, u spotu su sudjelovali fanovi s njegovog Facebook Fan Page-a, a tu su se pojavili i slučajni prolaznici koji nisu mogli odoliti zaraznom ritmu pjesme, a ni ljetnoj poslastici LEDO sladoledu na štapaću. Za razliku od dosadašnjih iskustava ovo je bio pravi primjer gerilskog snimanja što je i bila ideja redateljice Mare Milin, inače poznate fotografkinje i osobe koja je do sada s Lukom realizirala tri video uratka.

Pogledaj i ovo Luka Nižetić povratak u 2006. Luka Nižetić vratio omraženu frizuru: "Svi su se grozili i molili me da se ošišam, ali ja sam rekao ne!"

>> Luka Nižetić: 'Orgazam je blaženo stanje, kad si sjedinjen s univerzumom'

'Želja mi je bila da prenesemo nit vodilju same pjesme - uživaj u sadašnjosti u njenom svakom trenutku. Pri samoj realizaciji uveliko su nam pripomogle i ogromne količine sladoleda koji se provlači kroz spot kao light motiv i alegorija za sreću, pozitivnost i razigranost. Mada ovakav pristup snimanju izgleda zahtjevan, jer nikad ne znaš na što možeš nabasati, a i ljudi nisu uvijek otvoreni za snimanjem, iznenadilo me koliko je bilo odaziva i susretljivosti od strane Zagrepčana, nekako je cijelo vrijeme bila prisutna euforična i ležerna atmosfer.

Ovog puta Luka je improvizirao, kao i cijela ekipa a najviše nas je razveseljavao Ledo Medo, maskota koja je i da ste u najvećoj depresiji zaisigurno sposobna izmamiti Vam osmjeh na licu što je i bila poanta. Mislim da smo uspjeli nekih 50-tak sugrađana razveseliti i nahraniti sladoledima što će se i vidjeti u video broju čiju montažu potpisuje talentirani Dado Pokec.' zaključila je Mare.

'Uz rapoložene statiste, prekrasno vrijeme, te šušur koji je tog dana vladao ulicama grada gdje se napokon osjeća ljeto u zraku najviše sam uživao, doslovno ka' malo dite, u LEDO sladoledima koji su me na kratko vratili u doba djetinjstva kada sam nemilo tamanio sladolede na štapiću poput Snjeguljice, Rumenka ili Njofre. Naravno na kraju sam na zahtjev redateljice skočio i okupao se u fontani na Zrinjevcu te tako neplanirano otvorio sezonu kupanja.' dodao je Luka.

Video broj svoju premijeru će imati 01.07. na portalu dnevnik.hr, te u INmagazinu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene