Ljubav je slijepa

Ovo su najskandalozniji i najuvrnutiji slavni parovi

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Kažu da je ljubav slijepa, a sudeći po ovim parovima, vjerojatno i jest...

Predstavljamo vam neke od najskandaloznijih, najuvrnutijih i najšokantnijih poznatih parova!

Pogledaj i ovo showbuzz Ispričao cijelu priču Oženio se 16-godišnjakinjom kad je imao 50 godina, tim potezom uništio si je karijeru, pa danas žali zbog učinjenog

Doug Hutchison i Courtney Stodden

Njih su dvoje u 2013. bili najuznemirujući par. Douga se sjećamo iz filma 'The Green Mile' s Tomom Hanksom, a Courtney je poznata upravo po zabavljanju i vjenčanju s Hutchisonom i to dok je imala samo 16 godina, a on 51. Mediji su Hutchisona opisivali kao pedofila i silovatelja. Razveli su se poslije godine dana braka, kad je Courtney napustila Douga da bi sudjelovala u britanskom reality showu.

Hollywoodski parovi kojima godine nisu važne!

Mary Kate Olsen i Olivier Sarcozy

Poznata blizanka Mary Kate Olsen i polubrat francuskog predsjednika počeli su svoju vezu 2012. Među njima je 17 godina razlike, a mnogi komentiraju kako Mary Kate izgleda kao da mu je kći, a ne supruga. Da, par se vjenčao u rujnu ove godine.

Evan Rachel Wood i Marilyn Manson

Marilyn Manson imao je nekoliko uvrnutih veza tijekom godina, ali veza s Evan Rachel, koja je imala 19 godina kad su se upoznali, svakako spada u najkontroverznije. Manson je imao 38 godina kada je započeo romansu s njom pa i ne čudi što je par dobio veliku pozornost medija. Tabloidi su pisali i da se pjevač upliće u njezine životne izbore i karijeru, a šuškalo se da ju je nagovorio i na svoj ekstravagantni stil oblačenja i šminkanja. Nakon nekoliko propalih pokušaja prosidbe, par je prekinuo 2010.

Madonna i Dennis Rodman

Madonnin ukus za muškarce ekstremno je raznolik. Bila je u vezi s Guyjem Ritchiejem i Seanom Pennom, a srce joj je osvojio i Dennis. Kružile su glasine da je jako željela njegovo dijete te da je bila opsjednuta njime.

Soon-Yi Previn i Woody Allen

Ignorirat ćemo činjenicu da je između njih dvoje razlika od 35 godina i fokusirat ćemo se na nevjerojatnu 'ljubavnu' priču. Woody allen se zabavljao s Miom Farrow kad je upozna Soon-Yi Previn, Mijinu usvojenu kćer iz prethodnog braka. Njih dvoje upoznali su se dok je Soon-Yi bila jako mlada, a u braku su već 15 godina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene