Oni su sretni

Dok ih smrt ne rastavi - njima godine nisu važne!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pogledajte listu s najpoznatijim parovima koji se vole usprkos velikoj razlici u godinama.

1. Brad Pitt i Angelina Jolie

Pogledaj i ovo Angelina i Zahara Jolie Ovo nitko nije očekivao! Kći Angeline i Brada javno je izvela potez kojim je dala do znanja u kakvom je odnosu s ocem?

Slavni ljepotan 12 je godina stariji od svoje odabranice. Upoznali su se na setu snimanja filma 'Mr. & Mrs. Smith'. Iskra je planula među njima iako je Brad tada bio u vezi s Jennifer Aniston, piše The Hollywood gossip.

Danas par ima šestero djece, a uskoro planiraju i vjenčanje. Povodom tog veliko dana, par planira Slavni napraviti identične tetovaže. 'Brad želi napraviti nešto stvarno posebno, a iskreno, malo je čudan povod. No, oni žele tetovaže istog dizajna, na istom mjestu na njihovim tijelima', rekao je izvor. 'Brad se ponaša poput teenagera otkako su on i Angelina odlučili napraviti identične tetovaže', rekao je izvor.

2. Johnny Depp i Amber Heard

Johnny Depp nedavno je svima pokazao da je Amber samo njegova stavivši joj veliki, dijamantni prsten na lijevu ruku. No, i oni su par kojeg razdvaja velika razlika u godinama. Slavni ljepotan od svoje je zaručnice stariji čak 22 godine.

Amber će ovo biti prvi brak, a Depp je već bio u braku s Lori Anne Allison. Od 1998. bio je u vezi s Vanessom Paradis, francuskom glumicom i pjevačicom, koju je upoznao dok je snimao 'Deveta vrata'. Par ima dvoje djece.

3. Jennifer Lopez i Casper Smart

Pjevačica i njezin 17-godina mlađi dečko skoro su tri godine u vezi, a iako se nedavno šuškalo kako je ljubavni par u fazi prekida oni su sve negirali. Njihova ljubav nadjačala je i razlika u godinama.

O odlasku pred oltar zanosna pjevačica još ne razmišlja. Kako je već bila u braku sa pjevačem Marcom Anthonyjem s kojim ima šestogodišnje blizance Maxa i Emmu, njezino viđenje ljubavi i braka se promijenilo.

4. Matthew McConaughey i Camila Alves

Ponosni oskarovac Matthew McConaughey ne pušta iz zagrljaja svoju divnu odabranicu Camilu Alves. Razlika od 14 godina među njima nikada im nije predstavljala problem.

Matthew se iz velikog šarmera pretvorio u pravog obiteljskog čovjeka i uživa u braku. Iako za njim i njegovim savršenim torzom uzdišu žene diljem svijeta, a muškarci mu zavide, Matthew je sretno zaljubljen. Par ima troje djece, 5-godišnjeg Levija, 4-godišnju Vidu i 14-mjesečnog sina Livingstona. Par navodno planira imati još jedno dijete.

6.Beyonce i Jay Z

Čak 12 godina razlike razdvaja slavnu pjevačicu Beyonce i njezinog supruga Jay-Z-ja. Oni u zadnje vrijeme imaju mnogo razloga za slavlje. Osim što uživaju u odrastanju njihove kćeri Blue Ivy, oboje su zauzeli prvo mjesto Billboardove top liste 100 najmoćnijih ljudi glazbene industrije.

Nedavno je Beyonce objavila spot za pjesmu 'Drunk In Love' u kojem se pojavljuje i njezin suprug Jay Z. Naravno da većinu pažnje plijeni prekrasna Beyonce koja se u minijaturnom bikiniju izvija i pjeva na plaži.

6. Hugh Hefner i Crystal Harris

'Spavao sam s tisuću žena, ali ova je posebna'

Apsolutni pobjednik ove liste su Hugh Hefner i Crystal Harris jer je on stariji od nje čak 60 godina! Osnivač časopisa Playboy te Playboy carstva, Hefner, danas je u braku s mlađahnom Crystal Harris Hefner, a ima i četvero djece iz prethodna dva braka.

Ipak, najpoznatiji playboy kaže kako je najbolje u životu sačuvao za kraj, a to je Crystal. 'Osjećam se zaista sretnim što sam je našao u ovom dijelu svog života. Spavao sam s tisuću žena, ali ona je posebna. Sačuvao sam najbolje za kraj', kaže Hugh.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene