S njom se nikad ne zna

Oprah me istjerala iz Amerike! Glumica šokirala svojim izjavama!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

I do sada je imala neke lude izjave, ali ove posljednje su uistinu intrigantne!

Lindsay Lohan ovog je puta otkrila zašto je napustila New York i preselila u London, a uz to nije zaboravila šokirati izjavom o svom radu u mrtvačnici.

Pogledaj i ovo Lindsay Lohan - 2 Stigla prinova! Dječja zvijezda kojoj su skandali uništili slavu odbrojila je dane do velike promjene u životu, otkriveni su i detalji!

Uskoro bi cijeli svijet mogao saznati sve njezine tajne!

Lindsay je u razgovoru za U.K. Telegraph izjavila kako je upravo ona ta koja je tijelo pokojne Whitney Houston na kolicima odgurala u mrtvačnicu u Los Angelesu dok je služila kaznu koju joj je dodjelio sudac.

Lindsay kaže, 'To je bilo sje**** i neprimjereno. Mnogi su trebali odsluživati takve kazne ali bi jednstavno izjavili da za to nisu sposobni. Lindsay je sposobna! Za mene je to kao drukčije nego za njih. Kao da nitko ne bi trebao raditi u mrtvačnici i razmotati vreću za tijelo Whitney Houston!'

Na ovu izjavu novinari magazina ostali su bez teksta ali su brže bolje provjerili podatke. Lindsay je svoju kaznu u mrtvačnici u Los Angelesu odgulila tri mjeseca prije smrti slavne Houston. Tako da taj dio nikako ne štima.

Ono što ipak ima malo više smisla je njezino preseljenje u London za kojeg je optužila Oprah!

'Nakon što je Oprah prikazala specijal samnom, nije mi bilo lako ostati u New Yorku. Paparazzi su me proganjali gdje god sam se pojavila, čekali su me ispred stana.'

Nitko je ne može kriviti što nije željela da je u stopu prate ali o tome je trebala razmišljati prije nego što je istresla dušu pred Oprah koja baš i nije najdiskretnija osoba na svijetu!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene