Treba to unovčiti

Uskoro bi cijeli svijet mogao saznati sve njezine tajne!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U njezinom životu ne nedostaje drame. Uhićena više puta, boravila iza rešetaka, pokušala se rješiti ovisnosti boraveći u raznim klinikama, a o poznatim ljubavnicima da se i ne govori.

Čini se kako je Lindsay Lohan odlučila unovčiti svoje muke u vidu autobiografije u kojoj će iznjeti baš sve detalje svog burnog života.

Pogledaj i ovo Ljubavnici i Željko Samardžić - 2 Snovi se ostvaraju Naš domaći bend dobio je ime po pjesmi Željka Samardžića, a sada su s njim snimili pjesmu: "Sve nam to daje krila za daljnje izazove!"

Jasno je da svi jedva čekaju saznati jesu li Colin Farrell, Justin Timberlake, James Franco i Max George uistinu bili njezini ljubavnici.

Selfiji sa godišnjeg odmora u Italiji

Kako navode izvori bliski glumici, u Londonu je obavila niz sastanaka s vodećim izdavačkim kućama. 'Zbog priča koje im je obećala, ostali su bez teksta'. 

Spremna je sve objaviti i ne srami se liste muškaraca s kojima je 'spavala'. Sporna lista bila je dio terapije dok je boravila u klinici za liječenje ovisnosti, Betty Ford. Navodi kako su imena dospjela u javnost bez njezinog znanja i pristanka.

I dok Lindsay traži izdavača, načulo se kako želi da joj pri pisanju autobiografije pomogne nitko drugi do slavna J.K. Rowling autorica serijala o Harryju Potteru.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene