Priznala je

Lidija Bačić otkrila što najviše voli

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lijepa Splićanka gotovo svaki dan podari nam novu fotografiju na Instagramu, ali za razliku od mnogih drugih poznatih faca, uvijek ima i poneki zanimljivi komentar.

Popularna pjevačica, Splićanka Lidija Bačić vrijedno radi na sebi, svojoj karijeri, ali i na Instagram profilu putem kojeg je u svakodnevnoj vezi sa svojim obožavateljima. Vrlo često nas razveseli nekom seksi fotokom, dok čekamo nove pjesme, koja odmah popravi ovo tmurno vrijeme. Tako nas je za Dan zaljubljenih naučila kako koristiti maštu u kombinaciji s jagodama. Isprobano i funkcionira!

Pogledaj i ovo Lidija Bačić - 2 Kako vam zvuči? Poslušajte kako zvuči pjesma koju je Lidija Bačić posvetila Hajduku i Dalmaciji: "Imala sam potrebu ovo snimiti..."

Ovaj put, Lidija je otkrila stvari koje najviše voli, a sve to u zavodljivoj pozi i u haljini koja je uvijek pun pogodak. Ovo su stvari koje Lidija voli,

''Volim osmijeh svoje nećakinje, volim glazbu, volim miris svježe pržene kave, volim maminu tortu od sira, volim svirke s bendom, volim svoju obitelj, volim sunce, volim more, volim Split! A vi?'

A gle, kad već pitaš, mi volimo tebe. Lidija je na Facebook profilu zahvalila i svojim obožavateljima na podršci i ostvarenih više od 2 milijuna YouTube pregleda.

'Nove pjesme "Prokleto dobro ljubiš" i "Sat otkucava" osvojile su srca moje drage publike. U mjesec i pol dana ostvarile su preko 2 000 000 pregleda, hvala vam na tome.
Moja ekipa već vrijedno radi na novoj pjesmi, jedva čekam da je čujete.
Bit će Boom
Ljubi vas vaša Lidija'.

 

A photo posted by Lidija Bačić (@lidijabacic_lile) on

 

A photo posted by Lidija Bačić (@lidijabacic_lile) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene