'Oženi se za mene'

LIDIJA BAČIĆ Otvorila nam je svoj inbox! Morate vidjeti ove poruke

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Poznati često dobivaju poruke na društvenim mrežama i nerijetko su zabavne. Lidija Bačić ima ponuda za brak koliko vam srce zaželi.

Splitska pjevačica Lidija Bačić posljednje je vrijeme jako popularna. Pjesme su joj sve omiljenije među publikom, nastupa je sve više, a samim time i ponuda za upoznavanje. Muškarci su posebno zaokupljeni njezinim glasom i stasom.

Pogledaj i ovo Lidija Bačić - 4 "Opa, baš si zgodna" Lile u jednom od najkarćih minjaka istaknula bujne obline: "Žena za sva vremena"

Lidija nam je dala da zavirimo u njezin Facebook sandučić i imali smo što čitati. Naravno, poruke su najvećim dijelom od muškaraca, ali ima tu i žena. Ponude za bliske susrete pršte sa svih strana, a osim Hrvata, našlo se tu i nekoliko poruka iz inozemstva. Naravno većinu poruka pregledava administrator, koji Lidiji prenese najzanimljivije poruke.

Lidija rijetko odgovara na poruke i za to mora imati dobar razlog. - Znam odgovoriti ako se radi o nekom upitu za nastup ili ako se radi o nekome tko je teško bolestan pa mu barem malo olakšam muke. - otkrila je Lidija te kazala kako je neke i upoznala. - Da, neke sam upoznala. Radilo se o bolesnim djevojčicama koje slušaju moje pjesme. Posjetila sam ih i to je bilo prekrasno iskustvo. - kazala je pjevačica koja se više puta srela i s obožavateljima koji su ju pratili.

Mi vam donosimo dio onoga što smo zatekli, a moramo se i pohvaliti da smo prvi kojima je Lidija ekskluzivno dala priliku da zavirimo u inbox. Do sada ga je samo ona pregledavala.

Ostatak poruka pogledajte u galeriji.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene