Kraj jedne ere?

Manekenke u suzama - Gotovo sa sakupljanjem dugonogih trofeja?!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Leonardo DiCaprio u emisiji 'CBS This Morning' priznao da razmišlja o ideji braka.

Zvijezda filma 'Vuk s Wall Streeta', Leonardo Dicaprio, u emisiji Gayle King 'CBS This Morning' priznao je da razmišlja o ideji braka.

Pogledaj i ovo Margot Robbie (Foto: AFP) Tko bi ju zaboravio? Sjećate li se filmske scene kojom je Margot Robbie očarala Hollywood i gledatelje?

'Istina je. Kada se dogodi, dogodit će se. Moram se prepustiti svojim osjećajima i kada budem spreman, onda će to biti to', priznao je Leo.

Na pitanje treba li mu pomoć da pronađe srodnu dušu, DiCaprio je rekao da mu za sada ne treba pomoć.

Lea inače krasi epitet velikog zavodnika, te je poznat po tome da izlazi samo sa slavnim manekenkama i to jasnih karakteristika: duge noge i plava kosa.

Uz aktualnu anđelicu Victoria Secreta Toni Garrn, na popisu su između ostalih i Bridget Hall, Amber Valletta, Eva Herzigova, Anne Vyalitsyna, Gisele Bündchen, Bar Rafaeli, Erin Heatherton..

Dok se još sjećamo priče kako je ljetos na Cannes film festivalu pokušao osvojiti Caua Delevingne - što mu nije pošlo za rukom. Vjerojatno jer je slavna manekenka već tada bila zaljubljena u glumicu Michelle Rodriguez.

Uz ljubavni život, Leo je komentirao i rad na filmu 'Vuk s Wall Streetu'.

VIDEO Poslao pusu u kameru! Obožavateljice - uživajte!

Film prepričava život mladog Jordana Belforta. Prvog dana kad je počeo raditi u LF Rothschildu, brokerskoj kući na Wall Streetu, mladom početniku Jordanu nadređeni je rekao: 'Manji si od makova zrna'. Njegov talent za brbljanje, uvjeravanje ljudi i trgovanje dovelo ga je na mjesta za koja nije ni očekivao.

S 26 godina postao je multimilijunaš, danju je zarađivao tisuće dolara na minutu radeći u 'bojler sobama' koje su pumpale dionice, a noću ih trošio na zabavu. Droga, žene i luksuz bili su dio njegovog života, ali je uspio izgubiti sve. U 36. godini završio je u zatvoru zbog pranja novca i prijevare klijenata. I opet je bio poput makova zrna.

'Mjesecima sam razgovarao s Belrortom, on mi je opisao vezu između mozga i tijela. To mi je pomoglo u mnogim dijelovima filma. To je otprilike ono kad imate najbolju namjeru pomaknuti svoje tijelo, ali ono vas jednostavno ne sluša', opisao je Leo.


Poznati glumac Leonardo DiCaprio pronašao je inspiraciju za ulogu u filmu 'Vuk s Wall Streeta' u video uratku tj. snimci nadzorne kamere koja prikazuje pijanog čovjeka koji pokušava kupiti pivo u dućanu.

Ipak, priznaje da u stvarnom životu nikada nije uzimao drogu. U to je malo teško za povjerovati budući da je u filmu djelovao jako uvjerljivo.

'Uvijek je tu neka želja i neko zanimanje, ali ja sam odrastao uz sve to. Na svakom uglu oko moje kuće bili su ovisnici koji su mi nudili drogu. Sve sam to vidio još kao dijete i baš zato sam protiv toga', rekao je Leo.

Otkrio je i to da je kao mali želio promijeniti svoje ime u Lenny Williams.

'Istina, želio sam se zvati kao taj poznati pjevač. Tada sam se bavio break danceom i imao posebnu vrstu frizure. Nakon što sam se pojavio u kratkom spotu za film, predložili su mi da promijenim ime. Onda se oglasio moj otac koji je rekao: 'Da se nisi usudio'!', ispričao je Leonardo.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene