'Breaking Bad'

Legendarni glumac fasciniran serijom: 'Vi ste najbolji glumci ikad!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

'Nikad nisam vidio ništa slično. Briljantno! Vaša izvedba Waltera Whitea je najbolja gluma koju sam ikad vidio!', napisao je Anthony Hopkins glumcu Bryanu Cranstonu.

Glumac Anthony Hopkins toliko je oduševljen serijom 'Breaking Bad' te glumom Bryana Cranstona koji igra Waltera Whitea da mu je napisao pismo putem e-maila.

>> Omiljena serija otišla u povijest - Donosimo 13 'naj' izjava!!

Pogledaj i ovo showbuzz Na YouTubeu Walter White nije mrtav! Procurila još jedna verzija priče!

'Nikad nisam vidio ništa slično. Briljantno! Vaša izvedba Waltera Whitea je najbolja gluma koju sam ikad vidio! Hvala vam, ovakav rad je rijedak, a kad se dogodi onda vraća vjeru i samopouzdanje u glumu', napisao je Hopkins.

Dodao je kako je dva tjedna gledao televiziju kako bi pogledao sve epizode serije. Nakon što je završio, tijekom noći je sjeo za računalo i napisao pismo.

'Ono što je počelo kao crni humor, razvilo se u labirint krvi, uništenja i pakla. Kao jakobinske, Shakespeareove ili grčke tragedije', napisao je impresionirani glumac te dodao: 'Vi ste najbolji glumci ikad, znam da zvuči kao fraza, ali to nije. Čestitam vam, imate moje duboko poštovanje. Stvarno ste velik glumac', napisao je na kraju pisma.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene