Croktober fest

Lana Jurčević u centru pažnje - oduševila Australce!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pjevačica Lana Jurčević trenutno je u Australiji na turneji, a kako se zabavlja 'tamo dolje' otkrila je i na svojem Instagramu.

Pjevačica Lana Jurčević otišla je u daleku Australiju kako bi održala koncert u sklopu Croktober festa 2013. Festival je to koji organiziraju hrvatski iseljenici, a Lana se tamo našla na poziv organizatora i obožavatelja koji su našu pjevačicu htjeli čuti uživo.

Pogledaj i ovo Lana Jurčević - 1 ''Moje sve!'' Lana Jurčević novim prizorima s kćerkicom raznježila pratitelje, majčinstvo joj baš predivno stoji: ''Kako je medena!''

>> Lana Jurčević: 'Postoji nešto što sam htjela zadržati za sebe...'

Lana se teko zadnjih nekoliko dana provela na probama kako bi sve ispalo savršeno, a na svojem Instagramu je objavila i video s koncerta. Za nastup je odabrala seksi minicu i topić – kombinacija koja je otkrila njezine vitke noge i čvrsti trbuh.

'Pozornica u Melbourneu, u Australiji. Takve stvari me čine sretnom; glazba i emocije koje dobivam nazad od ljudi', kaže Lana koja je posjetila i fine restorane u Australiji, a i otišla na jahački turnir.

Osim toga, posjetila je i akvarij te se oduševila ražama. 'Htjela sam ići roniti sa morskim psima, ali bend me čekao već debelo jer sam se malo zaigrala, ali zato ražaaaaaaaa... Wooow!', oduševljeno je poručila Lana.

Lana je prije šest mjeseci bila i u Keniji gdje je pomagala djeci u sirotištu 'Mali dom' fra Mire Babića.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene